Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.11.)

pondelok, 19. november 2012 13:21 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (19.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Theo Walcott sa stále nedohodol na novej zmluve s Arsenalom a špekulácií o jeho odchode z tímu Gunners pribúda každým dňom. Tréner Arsenalu Arséne Wenger však vyhlásil, že Walcott v zime Emirates Stadium určite neopustí. Zároveň dodal, že podľa jeho názoru rokovania o novej zmluve s 23-ročným útočníkom sú na dobrej ceste.

TOTTENHAM & ARSENAL
: Kmeňový hráč Arsenalu Londýn Nicklas Bendtner, ktorý aktuálne hosťuje v Juventuse Turín, sa nechal počuť, že by nemal problém prestúpiť do Tottenhamu a to napriek tomu, že Spurs sú veľkým rivalom Gunners. Bendtner tak reagoval na špekulácie, podľa ktorých má o jeho služby Tottenham záujem.

MANCHESTER CITY:
O služby talianskeho kanoniera Maria Balotelliho údajne najnovšie prejavil záujem aj Paris Saint Germain. Predtým sa spomínali najmä milánske tímy AC a Inter. Zaujímavosťou je, že Balotelli je dobrý kamarát s najväčšou hviezdou PSG Zlatanom Ibrahimovičom.

MANCHESTER UNITED:
Rio Ferdinand podľa anglických médií po uplynutí súčasného kontraktu s Manchestrom United plánuje klub opustiť a možno zamieri do Číny, kde je o jeho služby veľký záujem.

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

MANCHESTER CITY:
Mario Balotelli chýbal v sobotu v zostave Manchestru City pre problémy s chrbtom a nie preto, že by Citizens už nepočítali s jeho službami ako sa domnievali niektoré média.

TOTTENHAM:
Záporným hrdinom šlágru 12.kola medzi Arsenalom a Tottenhamom (5:2) bol útočník Tottenhamu Emmanuel Adebayor, ktorý sa už v 18.minúte nechal vylúčiť. Po zápase sa Adebayor ospravedlnil všetkým fanúšikom, spoluhráčom aj manažérovi tímu a uznal, že jeho vylúčenie bolo zaslúžené.

LIVERPOOL:
Riaditeľ The Reds Tom Warner vylúčil, že by bol Luis Suárez na predaj. Liverpool už nechce urobiť rovnakú chybu, ako keď predal Torresa do Chelsea.

LIVERPOOL:
V hľadáčiku Brendana Rodgersa sa objavilo aj meno momentálne zraneného útočníka Villarrealu Giuseppeho Rossiho.

CHELSEA:
Andrea Pirlo prezradil, že v čase, keď viedol Chelsea Carlo Ancelotti, mal blízko k prestupu na Stamford Bridge.

QUEENS PARK RANGERS:
QPR sú napriek značnému letnému posilneniu kádru po 12 kolách na poslednom mieste a nahnevaní fanúšikovia volajú po odvolaní trénera Marka Hughesa. Ten sa však po včerajšej prehre so Southamptonom nechal počuť, že rezignáciu na svoju funkciu nechystá.