Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.)

utorok, 20. november 2012 12:32 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA & ARSENAL & LIVERPOOL: Daniele Sturridge je údajne pripravený v zime zmeniť klub, nakoľko v Chelsea sa neteší takej dôvere, akú by si predstavoval. O služby 23-ročného útočníka The Blues sa naďalej najintenzívnejšie zaujímajú Liverpool a Arsenal. Niektoré média dokonca informujú, že medzi Chelsea a Liverpoolom už prebiehajú prvé rokovania.

CHELSEA:
Stolička pod Robertom Di Matteom sa údajne trasie a ak dnes Chelsea nevyhrá v Lige majstrov nad Juventusom taliansky tréner príde o svoju prácu. Ide však len o špekulácie, ktorým sa vzhľadom na predchádzajúce fámy o tom, ako Di Matteo “s určitosťou” opustí lavičku The Blues  nedá príliš veriť.

CHELSEA:
17-ročný mladík Furuz, ktorý prišiel do akadémie Chelsea pred rokom z Celticu Glasgow sa ocitol v hľadáčiku skautov Barcelony a Sportingu Lisabon.

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

LIVERPOOL:
Stewarta Downinga, s ktorého službami už nepočíta tréner The Reds Brendan Rodgers, by v zime radi z Liverpoolu kúpili predstavitelia Middlesbrough, kde Downing v minulosti pôsobil. Liverpool zaňho údajne požaduje 10 miliónov libier.

MANCHESTER CITY
: Obrovský talent chorvátskeho futbalu 16-ročný Alen Halilović, ktorý je už dlhšiu dobu v hľadáčiku Realu Madrid, sa najnovšie ocitol aj pod drobnohľadom skautov Manchestru City. Halilović, ktorý je hráčom Dynama Záhreb, je neustále porovnávaný so svojim krajanom Lukom Modrićom.

ARSENAL:
Niektoré média tvrdia, že Theo Walcott je pripravený v zime opustiť Arsenal. Ešte prekvapujúcejšie však znie tvrdenie, že anglický útočník chce  opustiť Premier League.

MANCHESTER UNITED:
Návrat japonského záložníka Shinjiho Kagawu do zostavy United sa odkladá. Liečba jeho poraneného kolena sa nevyvíja tak dobre ako sa predpokladalo a jeho najbližší štart v súťažnom zápase sa neodhaduje skôr ako počas vianočných sviatkov.

EVERTON
: Býva zvykom, že počas prestávky v americkej Major League Soccer (MLS) zamieria niektorí hráči z USA na hosťovanie do Premier League. Jedným z nich by mal byť aj Tim Cahill, ktorý by rád prestávku v Amerike využil na pôsobenie v time Evertonu, kde pôsobil predtým osem sezón.

QUEENS PARK RANGERS
: Ďalšie vrásky na čelo trénera posledného tímu Premier League Marka Hughesa pridalo zranenie opory tímu Bobbyho Zamoru. Skúsený kanonier má poranenú panvu a dokonca hrozí, že bude musieť ísť na operáciu, ktorá by ho vyradila z hry až do konca sezóny.