Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.11.)

utorok, 20. november 2012 17:02 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Máme za sebou ďalší futbalový týždeň, ktorý opäť neobišli zaujímavé prestupové fámy a klebety. Prinášame vám výber desiatich najzaujímavejších.

Cavani do Arsenalu?
Vedenie londýnskeho Arsenalu by vraj v zime rado získalo do svojich radov Edinsona Cavaniho z talianskeho Neapola, no samotný útočník SSC sa vyjadril, že momentálne sa mu klub meniť nežiada.

Sturridge asi odíde
Daniel Sturridge naďalej tvrdí, že je v Chelsea nespokojný a v januári by rád zmenil, ako sa hovorí, vzduch. Záujem o tohto 23- ročného kanoniera okamžite prejavil FC Liverpool, ktorý ho chcel získať už v lete.

Odporúčame: 10 údajne najdrahších stredných záložníkov Premier League

Beckham možno do WHU
Anglická futbalová ikona David Beckham šokovala fanúšikov LA Galaxy, kde pôsobí už 6 sezón, a oznámila, že po sezóne v americkej MLS končí. Začalo sa okamžite špekulovať kam by mohol Beckham zamieriť. Jedným z tímov, ktoré sa spomínajú, je aj anglický West Ham United.

Chelsea bojuje o Williana
Londýnski The Blues sa stále nevzdali šance na získanie brazílskeho loptového mága Williana z ukrajinského Šachťaru Donetsk, no momentálne je veľmi málo pravdepodobné, že ukrajinský klub pustí svojho najväčšiu hviezdu  a to napriek tomu, že Willian by prestup do Chelsea vraj uvítal.

Cahill do Liverpoolu?
Austrálčan Tim Cahill, ktorý momentálne pôsobí v americkom New York Red Bulls, vraj v januári zavíta na hosťovanie do anglického Evertonu, kde dlhé roky pôsobil a vypracoval sa na jednu z klubových ikon.

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

Bendtner až v lete
Niclas Bendtner, ktorý momentálne hosťuje z Arsenalu v Juventuse, sa na Emirates Stadium nevráti v zime, ako znela pôvodná dohoda, ale napokon až v lete.

AC chce Pastoreho
AC Miláno by rado v januárovom prestupovom okne získalo Javiera Pastoreho z parížskeho PSG, ktorému sa v tejto sezóne príliš nedarí a pri obrovskej ofenzívnej konkurencii začína dostávať v metropole Francúzska stále menej a menej šancí.

Llorente chce odchod
Španielsky reprezentant Fernando Llorente chce stoj čo stoj prestúpiť zo španielskeho Athleticu Bilbao, k čomu by malo dôjsť v januári, no vedenie baskického tímu všetky špekulácie odmieta.

   Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>

Dostane Di Matteo padáka?
Stolička pod Robertom Di Matteom sa údajne trasie a ak dnes Chelsea nevyhrá v Lige majstrov nad Juventusom taliansky tréner príde o svoju prácu. Ide však len o špekulácie, ktorým sa vzhľadom na predchádzajúce fámy o tom, ako Di Matteo “s určitosťou” opustí lavičku The Blues  nedá príliš veriť.

Downing do Middlesbrough?
Stewarta Downinga, s ktorého službami už nepočíta tréner The Reds Brendan Rodgers, by v zime radi z Liverpoolu kúpili predstavitelia Middlesbrough, kde Downing v minulosti pôsobil. Liverpool zaňho údajne požaduje 10 miliónov libier.

Halilović k Citizens?
Obrovský talent chorvátskeho futbalu 16-ročný Alen Halilović, ktorý je už dlhšiu dobu v hľadáčiku Realu Madrid, sa najnovšie ocitol aj pod drobnohľadom skautov Manchestru City. Halilović, ktorý je hráčom Dynama Záhreb, je neustále porovnávaný so svojim krajanom Lukom Modrićom.

Torres to “stratil“   
 Bývalý tréner anglickej futbalovej reprezentácie Fabio Capello sa vyjadril, že útočník Chelsea Fernando Torres po odchode z FC Liverpool stratil akýsi „faktor X“, jednoducho niečo, čo mu pomáhalo rozhodovať zápasy.