Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.11.)

streda, 21. november 2012 13:47 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.11.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Najväčšia hviezda Bieleho baletu Cristiano Ronaldo sa nechal počuť, že José Mourinho je momentálne najlepším trénerom na svete a je veľmi rád, že môže pod jeho vedením hrávať. Zároveň dúfa, že spolupráca týchto dvoch Portugalcov bude ešte dlho trvať.

REAL MADRID: Anglické médiá nás dnes informovali o tom, že kráľovský veľkoklub má eminentný záujem o 19-ročného talentovaného útočníka Tottenhamu Alexa Pitcharda. Podľa anglického Daily Star si “Pusinky“ budú chcieť poistiť služby Pitcharda už v zimnom prestupovom okne.

REAL MADRID: Rus Denis Cheryshev, ktorý je nominovaný aj na dnešný zápas Realu Madrid proti Manchestru City mohol pred pár dňami zmeniť pôsobisko. O oporu Castilly (Real Madrid B) sa totiž zaujímal anglický Everton, ktorý bol za neho dokonca ochotný zaplatiť 6 miliónov eur. Madridský klub však túto sumu odmietol.

  Správy z anglickej Premier League nájdete tu >>>

REAL MADRID
: V dnešnom zápase si určite nezahrá ghanský reprezentant Michael Essien, ktorý si na tréningu privodil svalové zranenie. Dĺžka jeho rekonvalescencie však zatiaľ oznámená nebola.

ATHLETIC BILBAO:
Baskický klub napokon na zápas proti Hapoelu Kyriat v Európskej lige neodcestoval, keďže dnes nepokoje v Izreaeli pokračovali a v židovskom štáte dokonca vybuchol jeden autobus. UEFA sa preto bojí, že niečo podobné by sa mohlo zopakovať aj s autobusom španielskeho klubu.

ATLETICO MADRID: Kolumbijský útočník Radamel Falcao je čoraz viac spojovaný s odchodom zo štadióna Vincenteho Calderóna. Prezident “Los Colchoneros“ Enrique Cereza však zostáva pokojný a vyhlasuje, že podľa neho Falcao odíde z klubu najskôr v lete (ak vôbec).

 INÉ: Dnes bol potvrdený oficiálny zápas katalánskej “reprezentácie“. Katalánsky tím nastúpi 2. decembra o siedmej hodine proti reprezentácii Nigérie. Tento zápas Kataláncov bude prvým od roku 1998, keď vyhrali nad Nigériou vysoko 5:0.