Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.11.)

streda, 21. november 2012 17:13 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Máme za sebou ďalší futbalový týždeň, ktorý opäť neobišli zaujímavé prestupové fámy a klebety. Prinášame vám výber desiatich najzaujímavejších.

Kto do Chelsea?
Po tom ako dnes Roberto Di Matteo skončil v pozícii trénera Chelsea sa začali viesť dohady o tom, kto ho nahradí. Dvaja hlavní kandidáti na tento post sú Pep Guardiola a Rafael Benitez, pričom sa spomína aj Harry Redknapp a dokonca aj ukrajinská legenda Andriy Ševčenko.

Osud RDM nejasný
Talianska legenda Chelsea Roberto Di Matteo, ktorá ako prvá dokázala vyhrať s The Blues Ligu Majstrov momentálne nevie, kde bude pôsobiť. Samotný Di Matteo sa však vyjadril, že vyhadzov  po pár nepodarených zápasoch nečakal.

Odporúčame: Najvtipnejšie športové videá týždňa

Guardiola ponuku odmietne
Po prevalení špekulácii o možnom trénerovi Chelsea sa vraj bývalý kouč FC Barcelona Pep Guardiola vyjadril, že ak by mu prišla ponuka zo Stamford Bridge, tak by ju odmietol. Podobné vyjadrenia však púšťal do médií svojho času aj Eden Hazard a všetci vieme, ako to s ním nakoniec dopadlo.

Benitez by neváhal
Na druhej strane druhý hlavný adept na kouča The Blues Rafael Benitez tvrdí, že viesť tím ako Chelsea by bola pre neho skutočná výzva a rád by opäť obnovil svoju niekdajšiu spoluprácu s útočníkom Fernandom Torresom.

Drogba sa možno vráti
Útočník čínskeho Šanghaja Didier Drogba pripustil možnosť, že sa možno v dohľadnej budúcnosti vráti do anglickej Premier League. Interes o jeho služby netají predovšetkým FC Liverpool, ktorý hľadá Suarezovi „parťáka“.

  Správy z anglickej Premier League nájdete tu >>>

Dzagoev k Spurs?
André Villas Boas by rád získal v zimnom prestupovom období ruský talent Alana Dzagoeva z CSKA Moskva, čo sa mu nepodarilo už v lete. Je však málo pravdepodobné, že bude chcieť ruská strana pustiť jednu zo svojich najväčších hviezd.

Jeffren možno do LFC
Bývalý útočník FC Barcelona Jeffren, ktorý momentálne oblieka dres Sportingu Lisabon možno zmení dres, pretože o jeho služby sa neúnavne zaujíma FC Liverpool, ktorý sa, ako vyššie spomíname, netají tým, že chce získať útočníka.

Posilní Henry Arsenal?
Vedenie Gunners opäť poškuľuje nad možnosťou hosťovania Thierryho Henryho v Arsenale počas obdobia prestávky v americkej MLS, kde je hráčom New Yorku. Arséne Wenger sa na margo tejto veci vyjadril v tom zmysle, že by Henryho rád uvítal, no zatiaľ je situácia okolo jeho hosťovania dosť nejasná.

  Dnešné správy z Primera Division nájdete tu >>>

Rosický k Vlkom?
O služby českého špílmachra Arsenalu Londýn Tomáša Rosického, ktorý momentálne laboruje so zranením, sa zaujíma taliansky AS Rím, ktorý zaňho vraj núka Gunners 5 miliónov libier.

Bent neodíde
Kormidelník Aston Villy Paul Lambert poprel špekulácie, podľa ktorých by chcel v zime predať útočníka Darrena Benta.

GFH Capital vlastní Leeds
Vyzerá to tak, že druholigovému anglickému Leedsu United svitá na lepšie časy. Tento tradičný anglický klub totiž kúpila dubajská spoločnosť GFH Capital a očakáva, že doň napumpuje poriadny balík peňazí.