Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.11.)

štvrtok, 22. november 2012 13:48 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.11.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLETICO MADRID: Útočník Atletica Madrid Radamel Falcao sa pre médiá vyjadril, že by v budúcnosti veľmi rád vyhral Ligu Majstrov. Novinári sa ho taktiež pýtali, či by si v budúcnosti rád zahral za Chelsea. Kolumbijčan však na túto otázku odpovedal vyhýbavo, keď uviedol, že sa momentálne chce sústrediť len na svoje výkony v Španielsku.

ATLETICO MADRID: V médiách sa objavila správa o tom, že vedenie “Los Colchoneros“ si ako prípadnú náhradu za Radamela Falca vybralo útočníka SSC Neapol Edinsona Cavaniho. Sám Edinson však o záujme madridského tímu nič nevie a chce sa sústrediť len na svoje výkony v Neapole.

BARCELONA: Barcelone sa do zápasovej súpisky vrátili dvaja hráči. Thiago Alcantrana a Adriano mali svalové problémy, no ako sa zdá všetko je už v poriadku, keďže dnes už trénovali spolu so zvyškom tímu. Obaja hráči tak budú pravdepodobne plne pripravení na víkendový zápas Barcelony.

   Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

REAL MADRID: Real Madrid vo včerajšom zápase Ligy majstrov remizoval s Manchestrom City (1:1), keď hlavný rozhodca v 73. minúte nariadil penaltu pre “Citizens“ po faule Alvara Arbelou. Pravý obranca Bieleho baletu sa po zápase vyjadril, že je nahnevaný na rozhodcu za jeho výkon a je presvedčený, že penalta sa nemala pískať.

SEVILLA: Seville sa zranil jej najlepší strelec Alvaro Negredo, ktorý si na tréningu spôsobil svalové zranenie. Dĺžka jeho rekonvalescencie sa odhaduje na niečo okolo 3 týždňov.

ESPANYOL BARCELONA: Hráči Espanyolu Barcelona Sergio Garcia a Hector Moreno boli včera potrestaní disciplinárnou komisiou za nevhodné správanie vo víkendovom zápase proti Valencii. Sergio Garcia si tak nezahrá až 4 zápasy, zatiaľ čo jeho kolega Hector Moreno o polovicu menej.

ATHLETIC BILBAO: Zápas Európskej ligy medzi Athleticom Bilbao a Hapoelom Kyriat sa mal odohrať už včera, no kvôli nepokojom v izraelskom Tel Avive UEFA preložila tento zápas zatiaľ na neurčito. O novom termíne by nás mala UEFA informovať už koncom týždňa.

MALLORCA:
Mallorce sa vrátil do zostavy Mexičan Giovani Dos Santos, ktorý si konečne doliečil svoje svalové zranenie a dnes ráno sa dokonca pridal už ku ostatným hráčom na tréningu.