Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.11.)

štvrtok, 22. november 2012 18:48 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.11.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Máme za sebou ďalší futbalový týždeň, ktorý opäť neobišli zaujímavé prestupové fámy a klebety. Prinášame vám výber desiatich najzaujímavejších.

Messi o novej zmluve neuvažuje
Lionel Messi poprel špekulácie, podľa ktorých momentálne rokuje s Barcelonou o novej zmluve. Argentínčan vyhlásil, že teraz na predĺženie kontraktu nemyslí a plne sa sústredí na svoje výkony. Jeho súčasná zmluva platí až do konca sezóny 2015/2016.

Pato uvažuje o odchode
Brazílčan Pato priznal, že nie je spokojný so svojou momentálnou pozíciou v tíme AC Miláno a chce sa čoskoro stretnúť so svojim agentom, aby s ním prebral svoje možnosti. O Pata sa naposledy zaujímal Paris Saint Germain.

Benitez trénerom Chelsea!
Nástupcom Roberta Di Mattea na lavičke The Blues sa podľa očakávania stáva španielsky tréner Rafael Benitez, ktorý svojho času viedol konkurenčný Liverpool, s ktorým triumfoval v Lige majstrov. Naposledy trénoval taliansky Inter Miláno.

Odporúčame: 10 najvtipnejších výrokov Josého Mourinha

Zenit chce Dedého
O obrancu brazílskeho tímu Vasco De Gama Dedého má obrovský záujem ruský veľkoklub Zenit Petrohrad, ktorý by ho rád získal už v zime.

Drogba nemôže hosťovať
FIFA zamietla žiadosť Didera Drogbu, ktorý požadoval výnimku, aby mohol hosťovať v jednom z európskych tímov ešte skôr ako začne zimný prestupový termín. Drogbovi už skončila sezóna v Čine a preto by sa rád zapojil do hry čo najskôr.

Fellaini možno z Evertonu neodíde
Ak sa Evertonu podarí v tejto sezóne skončiť v prvej štvorke a postúpiť do Ligy majstrov belgický záložník Marouane Fellaini je pripravený zostať verný svojmu tímu.

   Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

Feghouli požaduje vyšší plat
Talentovaný krídelník Valencie Sofiane Feghouli je naklonený podpisu novej zmluvy s Valenciou, ale požaduje, aby mu výrazne zvýšila súčasný plat. 22-ročný stredopoliar sa inak možno rozhodne klub opustiť, pričom o jeho služby je veľký záujem.

Guardiola až po novom roku
Agent bývalého trénera Barcelony Pepa Guardiolu prezradil, že španielsky tréner nezačne opäť trénovať skôr ako začiatkom budúceho roku. Aj z tohto dôvodu nepripadala vôbec v úvahu jeho možná anabáza v Chelsea, do ktorej napokon prišiel jeho krajan Rafael Benitéz.

Huntelaar do Arsenalu neodíde
Generálny riaditeľ Schalke 04 Horst Heldt poprel špekulácie, podľa ktorých by mal v zime prestúpiť do Jaan-Klaas Huntelaar do Arsenalu Londýn. Naopak sa očakáva, že čoskoro s klubom z Gelsenkirchenu podpíše novú zmluvu.

   Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

7M za chorvátsky talent?
Citizens chcú ponúknuť Dynamu Záhreb až 7 miliónov libier za 16-ročného Alana Halilovića, ktorý je neustále porovnávaný so svojim krajanom Luka Modrićom.

14M za Strootmana ponúknú United
Červení Diabli pripravujú pre PSV Eidhoven ponuku vo výške 14 miliónov libier za 22-ročného holandského záložníka Kevina Strootmana.

Henry možno Arsenal neposilní
Možnosť hosťovania Thierryho Henryho v Arsenale možno prekazí jeho zamestnávateľ New York Red Bulls. Riaditeľ amerického klubu sa totiž nechal počuť, že sa mu táto alternatíva vyplnenia voľného času Henryho počas prestávky v MLS príliš nepozdáva a myslí si, že by mal skôr odpočívať.