Main Content

S Ronaldom nie sme priatelia, hovorí Xabi Alonso

piatok, 23. november 2012 11:00 | Autor: Erik Tejedi

S Ronaldom nie sme priatelia, hovorí Xabi Alonso
S Ronaldom nie sme priatelia, hovorí Xabi Alonso | zdroj: Erik Tejedi pre Sport7.sk, goal.com

Španielsky internacionál vo štvrtok priznal, že jeho vzťah s madridskou superhviezdou Cristianom Ronaldom nie je práve najlepší. Na druhej strane si veľmi pochvaľuje vzťah ktorý má s trénerom José Mourinhom.

Stredopoliar madridského Realu Xabi Alonso pripustil, že nezdieľa a v budúcnosti ani nemieni mať žiadne osobné priateľstvo s Cristianom Ronaldom. Avšak priznal, že medzi oboma panuje veľká úcta.

Už od začiatku sezóny sa v kabíne "Bieleho baletu" rieši otázka hráčskych citov, keď na začiatku ročníka sa Ronaldo sťažoval na istý "smútok" (pamätáte si ako sa vtedy špekulovalo, že z Realu odíde?), ktorý ho však už medzitým zjavne opustil.

Bývalý stredopoliar Liverpoolu teraz najnovšie odhalil svoj vzťah s ex-hviezdou Manchestru United a pripustil že sa teda "dvakrát nemusia".

"Medzi ním a mnou je len čisto profesionálny vzťah a rešpekt," povedal pre ETB.
 
"Samozrejme, nie všetci v šatni sú moji priatelia, ale nikto nie je úplne mimo. Cristiano nie je výnimka." A
však madridská "štránstka" neskôr zdôraznila dôležitosť portugalského kapitána v Reale Madrid a pridala i pár vľúdnych slov pre manažéra klubu zo Santiága Bernábeua.

"Ronaldo je veľmi ambiciózny človek, no niekedy je až príliš sebavedomý. Je veľmi dôležitý pre tím," pokračoval Španiel.

"Od Mourinha sa stále učím. Je veľmi náročný a stará sa o všetky detaily. Ľudia si myslia, že ho poznajú, ale vidia len jeho vonkajší obraz. Viem, že v šatni je úplne iný."