Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.11.)

piatok, 23. november 2012 12:58 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Veľký rozruch nielen medzi priaznivcami Barcelony urobila pornoherečka Janeira Ventura (na obrázku), ktorá vyhlásila, že sa vyspí s akýmkoľvek hráčom či fanúšikom Barcelony, ak sa Blaugranas podarí vyhrať v tejto sezóne domácu súťaž. Viac informácií tu >>>

BARCELONA & REAL MADRID: Po vynikajúcich výkonoch Zlatana Ibrahimoviča v drese národného tímu Švédska a PSG povedal športový riaditeľ francúzskeho tímu Leonardo, že Ibrahimovič je rovnako dobrý hráč ako Ronaldo či Messi.

BARCELONA:
Lionel Messi poprel špekulácie o tom, že by v týchto dňoch rokoval s Barcelonou o novej zmluve. Messi sa nechal počuť, že má na tieto veci ešte dostatok času (súčasný kontrakt mu končí až po sezóne 2015/2016) a teraz sa chce plne sústrediť len na futbal a svoju rodinu.

BARCELONA
: Lionel Messi sa vyjadril aj k fámam, podľa ktorých si Pep Guardiola, ktorý ho ešte v minulej sezóne viedol v Barcelone, hľadá nový angažmán. Messi vyhlásil, že je absolútne jedno, kde bude Guardiola pôsobiť, lebo si je istý, že bude v tom klube úspešný.

REAL MADRID: Krídelník Totttenhamu Gareth Bale už údajne nie je príliš šťastný v tíme Tottenhamu a rád by vyskúšal pôsobenie vo väčšom klube. To nahráva do karát Realu Madrid, ktorý ho plánuje získať už dlhšiu dobu. Nedávno sme vás informovali aj o tom, že José Mourinho požiadal vedenie Pusiniek o vyčlenenie peňazí na jeho kúpu.

REAL MADRID:
Defenzívny záložník Realu Madrid Xabi Alonso vyhlásil, že hoci Cristiana Ronalda rešpektuje nemôže povedať, že je to jeho kamarát. Viac informácií nájdete tu >>>  

VALENCIA
: Talentovaný krídelník Valencie Sofiane Feghouli je naklonený podpisu novej zmluvy s Valenciou, ale požaduje, aby mu výrazne zvýšila súčasný plat. 22-ročný stredopoliar sa inak možno rozhodne klub opustiť, pričom o jeho služby je veľký záujem.

VALENCIA:
Vo víkendovom zápase Netopoierov s Malagou nebude môcť tréner Mauricio Pellegrino počítať so službami Fernanda Gaga a Joaa Pereiru, ktorý majú naďalej problémy so svalovými zraneniami.

RAYO VALLECANO:
Vedenie Raya bude mať čo robiť, aby si v tíme udržalo 28-ročného záložníka Javiho Fuega. Podľa najnovších informácií sa ho v zime pokúsi získať hneď viacero klubov na čele s klubmi z Premier League (Swansea), Bundesligy (Hoffenheim) či La Ligy (Sevilla).