Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.11.)

piatok, 23. november 2012 19:10 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Máme za sebou ďalší futbalový týždeň, ktorý opäť neobišli zaujímavé prestupové fámy a klebety. Prinášame vám výber desiatich najzaujímavejších.

Bale chce vraj odísť
V jednom z rozhovorov sa hviezda Tottenhamu Gareth Bale vyjadrila, že keby mal možnosť prestúpiť do Realu Madrid, tak by neváhal. Interes tohto kráľovského tímu o jeho osobu je známy už dlhší čas, pričom však stále neprišlo ku konkrétnej ponuke.

Paulinho posilou Chelsea?

Brazílsky talent Paulinho, ktorý momentálne oblieka dres Corinthians, by vraj mohol byť prvou posilou Chelsea za éry Rafaela Beniteza. K prípadnému transferu by údajne mohlo dôjsť už v januárovom prestupovom termíne.

Miláno chce Tella
Okrem liverpoolskeho FC sa o talentovaného mladíka FC Barcelona Cristiana Tella zaujíma aj talianske AC Miláno, ktoré podlieha generačnej výmene a Tello by vraj mohol byť vhodným ofenzívnym krídlom červeno-čiernych.

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

Citizens v súboji o Zahu
Talentovaného Wilfrieda Zahu z Crystal Palace chce podľa posledných informácii získať aj Manchester City, ktorý plánuje vedeniu druholigového tímu ponúknuť 15 miliónov libier.

Ronaldinho asi predĺži
Brazílska legenda Ronaldinho, ktorý momentálne pôsobí v Atléticu Mineiro vraj ešte nehodlá skončiť s futbalom a rád by svoj aktuálny kontrakt predĺžil.

Beckham nevie kde bude hrať
Anglická futbalová ikona David Beckham takmer na 100 % po skončení sezóny opustí americké Los Angeles Galaxy, pričom však nie je jasné, kam povedú jeho ďalšie futbalové kroky. V britskej tlači sa spomína hlavne londýnsky West Ham.

Chelsea chce nakupovať
Vedenie londýnskej Chelsea,  konkrétne jej majiteľ Roman Abramovič chce v zime minúť obrovské peniaze na nové posily. V jeho hľadáčiku sa mali ocitnúť útočník Falcao z Atlética Madrid, Edinson Cavani z SSC Neapol a aj talentovaný James Rodriguez z FC Porto. Za túto trojicu by mal Abramovič údajne zaplatiť 144 miliónov eur.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>


Aršavin v centre pozornosti
Krídelník Arsenalu Andrej Aršavin sa ocitol v hľadáčiku ruského Zenitu Petrohrad a aj londýnskeho Fulhamu, pričom ruský reprezentant nedostáva na Emirates toľko šancí, ako by si prial a chce odísť.

O Fuega je záujem
Vedenie Rayo Vallecano bude mať čo robiť, aby si v tíme udržalo 28-ročného záložníka Javiho Fuega. Podľa najnovších informácií sa ho v zime pokúsi získať hneď viacero klubov na čele s klubmi z Premier League (Swansea), Bundesligy (Hoffenheim) či La Ligy (Sevilla).

Clattenburg je nevinný
Anglická futbalová asociácia FA zbavila rozhodcu Marka Clattenburga všetkých obvinení, ktoré naňho nahlásila londýnska Chelsea, pričom išlo hlavne o údajné rasistické narážky na adresu Johna Obi Mikela.

Benitez chce 5 trofejí
V klube akým je Chelsea nemôže povedať tréner nič iné ako to, že s ním chce získať všetky dostupné trofeje. A tak sa nemožno diviť Rafaelovi Benitezovi, ktorý včera nahradil na pozícií kormidelníka The Blues Roberta Di Mattea, že pri svojej prezentácií vyhlásil, že chce v tejto sezóne vybojovať všetkých 5 dostupných trofejí vrátane Ligy majstrov či Premier League.

Cole chce zabojovať o miesto
Joe Cole dostal včera príležitosť od trénera Brendana Rodgersa v zápase európskej ligy proti Young Boys, za ktorú sa odvďačil gólom a asistenciou. Anglický záložník preto dúfa, že ho Rodgers v time udrží a nepokúsi sa ho predať, ako sa dlhšie avizovalo.

Redknapp trénerom QPR?

Očakávane sa stalo dnes skutočnosťou. Tréner Mark Hughes už viac nie je trénerom QPR po tom ako mužstvo odštartovalo do sezóny katastrofálne a momentálne okupuje poslednú pozíciu tabuľky. Na jeho pozícií by ho mohol nahradiť bývalý tréner Tottenhamu Harry Redknapp.