Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.11.)

nedeľa, 25. november 2012 17:55 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Máme za sebou ďalší futbalový týždeň, ktorý opäť neobišli zaujímavé prestupové fámy a klebety. Prinášame vám výber desiatich najzaujímavejších.

Sneijder sa musí rozhodnúť
Holandský stredopoliar Wesley Sneijder mal dostať podľa dostupných správ od vedenia Interu Miláno ultimátum, aby sa rozhodol či chce na San Sire pokračovať alebo nie. Ak sa vraj rozhodne pre zápornú odpoveď tak podľa dostupných informácií príde o miesto v zostave Nerazurri.

Beckham do QPR?
Nový tréner anglického QPR Harry Redknapp pripravuje na Loftus Road menšiu revolúcie. Námorníci sa vraj v zime pokúsia získať aj Davida Beckhama, ktorý sa rozhodol, že už nebude pokračovať v americkom LA Galaxy.

Námorníci idú nakupovať
Súčasťou spomínanej revolúcie by údajne mohol byť aj aktuálne útočník Stoke City Peter Crouch, ktorého si vraj Redknapp vyhliadol a do jeho plánov mu zapadá aj jeho niekdajší zverenec z Tottenhamu Scott Parker.

Odporúčame: 10 najkrajších gólov histórie "nožničkami"


Defoe na odchode?
V poslednom čase sa povráva aj o možnom odchode reprezentačného útočníka Jermaina Defoea z Tottenhamu Hotspur, pričom hlavným záujemcom o jeho služby je už vyššie spomínaný Queens Park Rangers.

Huntelaar možno ku Kanonierom
Holandský reprezentant a útočník nemeckého Schalke Klaas Jan Huntelaar možno v januári dá definitívne zbohom nemeckej Bundeslige a odíde do Premier League, kde by ho veľmi rád vo svojom kádri videl londýnsky Arsenal.

Torres možno k Citizens
Kouč anglického majstra Manchestru City Roberto Mancini sa vyjadril, že v minulosti uprednostnil kúpu Edina Džeka z Wolfsburgu pred Torresom z Liverpoolu, ktorý vzápätí prestúpil do Chelsea. Teraz však Mancini údajne nevylučuje ani to, že Torresa kúpi ...

   Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>


Vicemajster bojuje o Bainesa
Vedenie Manchestru United sa údajne pokúsi v januári opätovne kúpiť Leightona Bainesa z Evertonu. Ľavého obrancu anglickej reprezentácie totiž vedenie Karameliek počas letného prestupového obdobia pustiť nechcelo.

Grosskreutz ku Škrtelovi?
FC Liverpool sa podľa anglických médií zaujíma o služby talentovaného Kevina Grosskreutza z Borussie Dortmund, pričom je však veľmi málo pravdepodobné, že ho nemecký majster pustí preč.

10 miliónov za Downinga?
Arsene Wenger sa vraj podľa britskej tlače pokúsi v zime kúpiť z FC Liverpool kritizovaného Stuarta Downinga a údajne sa zaňho chystá ponúknuť až 10 miliónov eur.

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

Cole možno už v zime opustí Chelsea
Ashley Cole by mal podľa posledných informácii opustiť londýnsku Chelsea po skončení aktuálnej sezóny a zamieriť do parížskeho PSG. Možno dokonca dôjde k celému transferu už cez túto zimu.

Berlusconi chce Pepa
Kontroverzný taliansky politik Silvio Berlusconi, ktorý má stále prsty aj v AC Miláno by podľa posledných správ veľmi rád priviedol na San Siro Pepa Guardiolu ako trénera červeno-čiernych. Guardiola však zatiaľ všetky ponuky vytrvalo odmieta.

Hráči mali ukázať viac
Tréner Realu Madrid José Mourinho sa po včerajšej prehre jeho zverencov 0-1 na pôde Realu Betis rozčuľoval nad ich prístupom a vyjadril sa, že mali ukázať viac a bojovať za farby Bieleho Baletu ako sa patrí.

Spoločná liga ZSSR?
Vedenie ruského Zenitu Petrohrad údajne plánuje podať návrh na vznik novej futbalovej ligy, ktorá by bola pre všetky štáty z bývalého ZSSR. Vraj by malo ísť o niečo na štýl súčasnej hokejovej KHL.