Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.11.)

pondelok, 26. november 2012 18:21 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Máme za sebou ďalší futbalový týždeň, ktorý opäť neobišli zaujímavé prestupové fámy a klebety. Prinášame vám výber desiatich najzaujímavejších.

Mourinho vraj v ohrození
Po prehre Realu Madrid s Realom Betis sa začalo písať v bulvárnych plátkoch o tom, že José Mourinho dostane v dohľadnej dobe od Realu Madrid padáka, pričom najväčším záujemcom o jeho odchod je šéf klubu Florentino Peréz. Dnes však Mourinho tieto fámy poprel a povedal, že s Pérezom má výborný vzťah.

Mucha v Evertone zrejme odpísaný
Kormidelník Evertonu David Moyes údajne hľadá nového brankára, ktorý by mal zvýšiť konkurenciu v bráne pre Tima Howarda. Je teda jasné, že so službami Jána Muchu v liverpoolskom tíme už príliš nepočítajú.

Odporúčame: 10 top prestupových špekulácií týždňa

Zarate na roztrhanie
Argentínska hviezda Lazia Ríma Mauro Zarate je skutočne na roztrhanie. O jeho služby sa totiž vraj zaujímajú ruský Spartak Moskva, španielska Malaga a aj anglické celky FC Liverpool a Stoke City. Rímski Orli však všetky ponuky na prestup zatiaľ odmietajú.

Guardiola za Fergusona?
Španielsky tréner Pep Guardiola podľa posledných informácii odmietol ponuku Chelsea preto, lebo čaká na koniec Alexa Fergusona v Manchestri United. Čo je však pravdy na týchto informáciách je momentálne otázne.

Výmena Balotelli – Pato je nereálna
Prezident AC Miláno Silvio Berlusconi poprel špekulácie, podľa ktorých sa Citizens a Rossoneri pokúsia v zime vymeniť Maria Balotelliho za Alexandra Pata.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

Guidetti asi na hosťovanie
Talentovaný útočník Manchestru John Guidetti, ktorý prakticky nedostáva šance v prvom tíme The Citizens pravdepodobne zamieri na hosťovanie, pričom o jeho služby sa vytrvalo zaujíma druholigový Bolton.

Aršavin za 3 milióny
Ruský bohatier Andrej Aršavin vraj v januári môže odísť do ruského Zenitu Petrohrad, no ruská strana musí Arsenalu vyplatiť 3 milióny libier.

8 miliónov za Bainesa
Vedenie Manchestru United údajne plánuje na zimu 8 miliónovú ponuku pre Everton na kúpu Leightona Bainesa, pričom Karamelky sú pripravené ju odmietnuť. V lete totiž za jeho služby požadovali 15 miliónov.

Bent bližšie odchodu
Anglický útočník Darren Bent je podľa britskej tlače stále bližšie a bližšie k odchodu z Aston Villy, pretože pod novým trénerom Paulom Lambertom nedostáva toľko šancí, ako by si prial.

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

Sneijder je pripravený na odchod
Holandská hviezda Wesley Sneijder je podľa vlastných slov pripravený na odchod z Interu a to, že sa rozhodne zostať na San Sire je vraj stále menej a menej reálne.

Maskotom Fuleco

Kompetentní v Brazílii sa zhodli, že maskot MS 2014, ktorým bude pásovec trojpásy sa bude volať Faleco. Môžeme pripomenúť, že maskot MS 2010 v Južnej Afrike bol leopard s menom Zakumi.

Robíme si to ťažké, vraví Rooney
Opora Manchestru United Wayne Rooney priznal, že on aj jeho spoluhráči si to robia veľmi ťažké, keď v zápasoch pustia súpera do vedenia a potom musia zápas otáčať. V doterajšom priebehu  sa im to však až na malé výnimky darí.