Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.11.)

streda, 28. november 2012 15:34 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.11.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

MALAGA & ATLÉTICO MADRID: Dnes v médiách sa objavila správa o tom, že mladý talentovaný záložník Isco a brankár Atletica Madrid Thibaut Courtois boli nominovaní na prestížne ocenenie “Golden Boy“, ktoré sa udeľuje najlepšiemu hráčovi do 21 rokov hrajúcemu v Európe.

REAL MADRID:
Legenda Realu Madrid Emilio Butrageňo sa nechal počuť, že súčasný tréner Realu Madrid José Mourinho má plnú podporu fanúšikov Bieleho baletu a nemusí sa báť, že by prišiel o svoju prácu.

BARCELONA: Tréner Barcelony Tito Vialnova nechá v dnešnom zápase Barcelony proti Alavésu v rámci španielskeho pohára odpočívať svoju najväčšiu hviezdu Lionela Messiho. Argentínčan si tak bude musieť ešte počkať v prelomenie Mullerovho 40-ročného rekordu za najviac strelených gólov v jednom kalendárnom roku.

ATHLETIC BILBAO: Taliansky majster Juventus Turín sa opäť pustil do boja o útočníka Athletica Bilbao Fernanda Llorenteho. Vedenie “Starej Dámy“ už stihlo vraj oznámiť, že za Llorenteho ponúkne 7 miliónov eur.

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>


VALENCIA: Hráč Valencie Éver Banega bude klubom potrestaný za urážlivé gesto, ktoré ukázal trénerovi Netopierov Mauriciovi Pellegrino po tom ako ho vo víkendovom zápase proti Malage stiahol z ihriska. Spôsob a dĺžka trestu však zatiaľ známe nie sú.

LEVANTE: Levante dnes prišlo o gréckeho útočníka Theofanisa Gekasa, s ktorým sa dohodlo na okamžitom ukončení zmluvy. Koniec spolupráce medzi Gekasom a klubom vraj spôsobili rodinné problémy gréckeho útočníka.

RAYO VALLECANO:
Madridský tím prišiel o ďalšieho hráča. Rayu nepomôže 4 týždne záložník Juan Carlos, ktorý si v ligovom zápase proti Mallorce spôsobil svalové zranenie.

ESPANYOL BARCELONA: Po pondelkovom prepustení Mauricia Pochettina vedenie Espanyolu dnes predstavilo nového trénera. Kataláncov minimálne do konca sezóny povedie Javier Aguirre, ktorý má so španielskou ligou bohaté skúsenosti, keď predtým trénoval Osasunu, Atletico Madrid či Real Zaragoza.