Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.11.)

streda, 28. november 2012 17:26 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Hoci sa prestupové obdobie už dávno za nami špekulácií o prestupoch nie je nikdy dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie z dnešného dňa.

Falcao sa nikam nechystá
Kolumbijská hviezda Atlética Madrid Radamel Falcao upokojil fanúšikov svojho tímu, keď prehlásil, že z metropoly Španielska sa v januári odísť nechystá, čím dal nepriamo košom Manchestru City, Arsenalu či Chelsea.

Walcott a Sagna asi ostanú
Hráči Arsenalu Theo Walcott a Bacary Sagna pravdepodobne z Emirates Stadium v nasledujúcich mesiacoch neodídu, tvrdá britská tlač. Bulvárne plátky na ostrovoch sa odvolávajú na to, že Walcott spolu so Sagnom figurujú na oficiálnom kalendári Arsenalu pre rok 2013.

Sturridge do LFC?
Vedenie FC Liverpool dúfa, že keď sa stal Rafael Benítez trénerom Chelsea, tak potvrdí dobré vzťahy s vedením The Reds a dohodne sa s nimi na predaji Daniela Sturridgea, za ktorého Liverpool núka rovných 10 miliónov libier.

Odporúčame: Najvtipnejšie športové videá týždňa

5M za Nolita?
Londýnske celky West Ham a Fulham by veľmi radi vo svojom kádri videli šikovného Nolita z portugalskej Benficy a núkajú za neho zhodne päť miliónov libier.

Sinclair na odchode kvôli Iscovi?
Angličan Scott Sinclair, ktorý v lete prestúpil zo Swansea do Manchestru City možno Etihad Stadium opustí skôr, ako by si myslel. Na jeho miesto totiž Citizens plánujú doviesť hviezdu Malagy, záložníka Isca.

Reinu vraj chce Arsenal
Brankár FC Liverpool sa mal podľa dostupných informácii ocitnúť na špici zoznamu posíl londýnskeho Arsenalu. Arsene Wenger sa totiž netají tým, že by rád posilnil brankársky post a gólman z konkurenčného celku by vraj bol vhodným mužom na túto pozíciu.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

Barca Neymara nepotrebuje
Legenda holandského futbalu a FC Barcelona Johann Cruyff sa vyjadril, že súčasná Barcelona je tak kvalitný celok, že brazílskeho loptového kúzelníka jednoducho nepotrebuje.

Moura sa teší
Brazílska hviezdička Lucas Moura, ktorý bol už v lete predaný do Parížu Saint Germain, no rok 2012 dohrá v rodnej Brazílii, sa veľmi teší na pôsobenie v Parku Princov a v podľa jeho slov „masívnom klube.“

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

Arsenal chce Zahu
Vedenie londýnskych Kanonierov oficiálne potvrdilo záujem o talentovaného Wilfrieda Zahu z Crystal Palace.

Komu sa nepáči, nech odíde
Brankár Chelsea Petr Čech sa ostro vyjadril na adresu niektorých spoluhráčov, ktorým sa nepáči režim Romana Abramoviča a odkázal im, že ak sa im nepáči to, čo ruský oligarcha v Chelsea robí, tak majú možnosť Stamford Bridge opustiť.

Dawson do QPR nejde
Informácie o tom, že stopér Tottenhamu Hotspur Michael Dowson by mal posilniť londýnsky Queens Park Rangers sú podľa všetkého len vymyslené.

De Jong chce Balotelliho  v AC
Nigel De Jong, ktorý v lete prestúpil z Manchestru City do AC Miláno sa vyjadril, že by bol veľmi rád, keby podobnou cestou putoval aj jeho niekdajší spoluhráč Mario Balotelli.