Main Content

Mourinho má plnú podporu!

štvrtok, 29. november 2012 10:36 | Autor: Patrik Stupinský

Mourinho má plnú podporu!
Mourinho má plnú podporu! | zdroj: Patrik Stupinský pre Sport7.sk

Real Madrid nezaznamenal práve najideálnejší vstup do tejto sezóny a niektorí fanúšikovia z toho samozrejme nie sú nadšení. V La Lige sa nachádzajú na treťom mieste s 8-bodovou stratou na mestského konkurenta Atlético a až 11-bodovou stratou na najväčšieho rivala Barcelonu, čo pred sezónou naozaj očakával iba málokto.

Mierna frustrácia niektorých fanúšikov sa prejavila v utorňajšom pohárovom zápase, v ktorom Real hostil treťoligový tím Alcoyano. V priebehu hry domáci fanúšikovia svoj tím nemilosrdne vypískali. V dôsledku tejto situácie a taktiež aj predchádzajúcich výsledkov Realu vznikli špekulácie o zlej atmosfére v klube a dokonca aj o možnom odchode Josého Mourinha z lavičky Realu.

„Fanúšikovia Realu Madrid nepochybne naďalej podporujú Mourinha a taktiež aj samotný klub. Všetci mu bezvýhradne dôverujeme,“ prezradil pre média Emilio Butragueño.

Real Madrid si nepočína najlepšie ani v tohtoročnej edícii Ligy Majstrov. Po 2 víťazstvách a rovnakom počte remíz si už síce definitívne zaistil postup z druhého miesta, avšak od „Bieleho baletu“ sa očakávalo vskutku viac. „Skupinu smrti“ dokonale ovládla Borrusia Dortmund.