Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.11.)

piatok, 30. november 2012 17:28 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií o prestupoch hráčov pribúda. Prinášame vám tie najzaujímavejšie z dnešného dňa.

Ozil na lane Citizens?
Anglické médiá uviedli, že Manchester City je pripravený cez zimné prestupové okno ponúknuť Realu Madrid 30 miliónov libier za služby Mesuta Ozila. Nemeckého stredopoliara pritom vytláča zo zostavy Luka Modrić a preto nie je jeho odchod vylúčený.

Modrič radí Baleovi
Tréner Tottenhamu Hotspur André Villas Boas tvrdí, že Luka Modrič, ktorý v lete Kohútov opustil a prestúpil do Realu Madrid, radí Garethovi Baleovi, aby tak urobil tiež. To sa portugalskému  koučovi Spurs vôbec nepáči.

Odporúčame: 10 zápasov, ktoré by ste mali cez víkend pozerať!

Torres má mesiac
Podľa posledných informácii má Fernando Torres mesiac na to, aby ukázal v Chelsea svoje kvality, pretože ak sa mu to nepodarí, tak v januárovom prestupovom období pravdepodobne Stamford Bridge opustí.

Cole do QPR?
Nový kouč QPR Harry Redknapp sa netají tým, že v zime plánuje výrazne posilnenie kádra, pričom do tejto koncepcie mu zapadá aj Joe Cole z FC Liverpool, ktorý by za istých okolností mohol Námorníkov posilniť.

QPR ide aj po Rémym
Ďalším hráčom, ktorého majú The Hoopers na muške je vraj aj Loic Rémy z Olympique Marseille, ktorý je podľa vlastných slov sklamaný z toho, že Marseille sa nedostala do Ligy Majstrov a rád by skúsil niečo nové.

Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>

Aj Defoe?
V súvislosti s megalománskymi nákupmi Queens Park Rangers sa spomína aj meno Jermain Defoe, pričom je však málo pravdepodobné, že Tottenham pustí jedného zo svojich najlepších strelcov k londýnskej konkurencii.

Henry sa asi vráti
Januárové hosťovanie Thierryho Henryho z New Yorku Red Bulls v londýnskom Arsenale naberá reálne kontúry a detaily dohody medzi oboma tímami by sa mali v nasledujúcich dňoch doladiť.

Sulejmani možno do Londýna
Kladivári z West Hamu majú podľa britskej tlače záujem o talentovaného ofenzívneho futbalistu Ajaxu Amsterdam, Miralema Sulejmaniho, ktorý by sa vraj odchodu do Premier League nebránil.

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

Sterling neodchádza
Tréner FC Liverpool Brendan Rodgers tvrdí, že mladík Raheem Sterling v najbližšej dobe neodíde a dohodne sa s The Reds na predĺžení aktuálnej zmluvy.

McEachran sa možno vráti
Talent londýnskej Chelsea Josh McEachran údajne urguje na kouča Rafu Beníteza, aby ho stiahol z hosťovania v Middlesborough už v januári a dal mu šancu v A tíme.

Walcott sa nebude radiť
Theo Walcott sa údajne rozhodol, že s Arsenalom nebude rokovať o predĺžení kontraktu, pretože aktuálne ponúknuté podmienky by mali byť pre jeho osobu nevyhovujúce.

Anglické kluby sledujú Matriho
V hľadáčiku skautov Arsenalu Londýn a Chelsea Londýn sa ocitol Allesandro Matri z Juventusu Turín. 28-ročný taliansky útočník skóroval v tejto sezóne za Starú Dámu len raz, pričom odohral 11 zápasov. Jeho hodnota sa odhaduje na 15 miliónov eur.

10M za Zahu?
V médiách sa špekuluje o neoficiálnej ponuke Arsenalu za Wilfrieda Zahu. Gunners vraj núkajú druholigovému Crystal Palace za služby tohto mladíka 10 miliónov libier plus rôzne bonusy.