Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.12.)

sobota, 1. december 2012 17:24 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií o prestupoch hráčov pribúda. Prinášame vám tie najzaujímavejšie z dnešného dňa.

Kaká do LA Galaxy?
V médiach sa objavili špekulácie o tom, že Davida Beckhama by mohol v time LA Galaxy nahradiť bývalý najlepší futbalista sveta Kaká z Realu Madrid. Brazílsky stredopoliar sa však medzitým vyjadril, že v zimnom prestupovom období Santiago Bernabeu určite neopustí.

Pjanič do Barcy?

Vedenie FC Barcelona sa údajne zaujíma o talentovaného Miralema Pjaniča zo Srbska, ktorý je vraj taký dobrý, že by mohol v budúcnosti nahradiť Xaviho. Je však otázne, či ide o pravdivé informácie, pretože na Xaviho pozíciu rastie Barce obrovský talent v podobe Sergiho Roberta.

Sterling k Citizens?
Iba 17- ročný Raheem Sterling sa ocitol v hľadáčiku Manchestru City, ktorý sa ho vraj v zime pokúsi vykúpiť z FC Liverpool. Streling sa totiž s vedením The Reds stále nedohodol na novom kontrakte, pričom neuralgický bod je hlavne výška platu.

Odporúčame: 10 najlepších futbalových akadémií na svete

Lescott sa možno vráti
Skúsený stopér Joleon Lescott, ktorý v poslednom čase vypadol zo zostavy Manchestru City, sa údajne môže v januári za istých okolností vrátiť do liverpoolskeho Evertonu, odkiaľ pred niekoľkými rokmi na Etihad Stadium prestupoval.

Defoe by Beckhama uvítal
Útočník Tottenhamu Hotspur Jermain Defoe sa vyjadril, že by veľmi rád uvítal Davida Beckama na White Hart Line. Populárny Becks totiž po sezóne v americkej MLS dá pravdepodobne Los Angeles definitívne zbohom.

Treba 10 zápasov
Nový tréner Queens Park Rangers Harry Redknapp tvrdí, že na to, aby sa jeho mužstvo zachránilo v Premier League a odlepilo sa z posledného miesta potrebuje vyhrať minimálne desať zápasov, čo však v obrovskej konkurencii nebude ľahké.

   Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>

Kanonieri chcú Adriana
Vedenie londýnskeho Arsenalu sa stále nevzdalo nádeje na získanie talentovaného útočníka Atlética Madrid Adriana Lopeza, pričom ak by v zime Los Colchoneros opustil Falcao, tak Lopez by zo štadióna Vicenteho Calderóna určite neodišiel.

Beckham chce hrať v LM
Anglická futbalová ikona David Beckham sa v jednom z rozhovorov vyjadril, že by sa rád s profesionálnou kariérou rozlúčil v európskej Lige Majstrov, čo znamená, že jeho transfer do Európy je stále reálnejší.

Ceesay by rád do Ligue 1
Útočník MŠK Žilina Momodou Ceesay tvrdí, že by si rád vo svojej kariére vyskúšal kvalitnejšiu súťaž ako je Corgoň Liga. Podľa vlastných slov by rád hral predovšetkým vo francúzskej Ligue 1.

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

Benitez žiada posilnenie kádra
Rafa Benitez sa údajne sťažoval u vedenia Chelsea na to, že ma k dispozícií veľmi úzky káder, ktorý má okrem toho veľmi nahustený program. Je tak jasné, že na zimné prestupové obdobie bude požadovať veľký balík peňazí na nákup nových hráčov. 

Mancheter United sleduje nového obrancu
Vedenie Červených Diablov pozorne sleduje výkony obrancu FC Turín Angela Ogbonnu. Predstavitelia talianskeho klubu sa však nechali počuť, že svojho obrancu nepredajú za menej ako 20 miliónov eur.

10 miliónov za Reinu?
Vedenie Červených Diablov pozorne sleduje výkony obrancu FC Turín Angela Ogbonnu. Predstavitelia talianskeho klubu sa však nechali počuť, že svojho obrancu nepredajú za menej ako 20 miliónov eur.