Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.12.)

nedeľa, 2. december 2012 12:48 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (2.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: O služby Fernanda Torresa, ktorý sa v Chelsea naďalej herne trápi, údajne prejavila záujem ruská Anži Machačkala, ktorá je známa tým, že nemá problém zainvestovať nemalé peniaze do nákupu hviezdnych posíl.

CHELSEA: V médiách sa objavila špekulácia, podľa ktorej by Franka Lamparda rád angažoval Juventus Turín. Odchod Lamparda zo Stamford Bridge je takmer istý, nakoľko mu vedenie klubu nechce ponúknuť novú zmluvu na viac než rok (Lampard požaduje viacročný kontrakt).

CHELSEA: Rafael Benitez sa domnieva, že jednou z príčin zlej formy Chelsea v posledných týždňoch je aj fakt, že mnohí hráči nemajú dostatočnú kondíciu. Napríklad Torres dostal od Beniteza tréningy navyše.

MANCHESTER UNITED:
Vo včerajšom zápase Readingu s Manchestrom United sa prepisovali historické tabuľky Premier League. V prvom polčase tohto súboja totiž padlo sedem gólov, čo sa doteraz stalo v Anglicku len dvakrát (v roku 1997 súboj Blackburnu s Leedsom 3:4 a v apríli tohto roku Bradford s Derby Couty 4:4). Zápas napokon vyhrali Červení Diabli, ktorým sa podarilo  v prvom polčase dvakrát otočiť skóre vo svoj prospech. V druhom polčase góly už nepadli. Video zo zápasu si pozrite tu >>>

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

MANCHESTER UNITED: Č
ervení Diabli sa budú musieť niekoľko týždňov zaobísť bez služieb Andersona, ktorý si vo včerajšom zápase s Readingom poranil stehenný sval. Pre brazílskeho záložníka je to trpká pilulka, nakoľko v posledných zápasoch sa dostával do obdivuhodnej formy.

LIVERPOOL:
Vo včerajšom zápase The Reds dostal Luis Suarez už svoju piatu žltú kartu v sezóne a tak v ďalšom kole proti West Hamu bude musieť sedieť len na tribúne.

LIVERPOOL
: Do zostavy Liverpoolu sa vrátil brazílsky záložník Lucas Leiva, ktorý pre vážne problémy s kolenom vynechal veľkú časť minulej sezóny a v úvode tohto ročníka ho zas trápili problémy so stehenným svalom.

QPR & LIVERPOOL:
Prvou posilou QPR po príchode Harryho Redknappa na lavičku londýnskeho klubu by sa mohol stať záložník Joe Cole z Liverpoolu, ktorý sa v Liverpoole zatiaľ neteší veľkej dôvere od trénera Brendana Rodgersa.

TOTTENHAM:
Zranenie stehenného svalu zo včerajšieho duelu Tottenhamu s Fulhamom vyradilo oporu mužstva Garetha Balea z hry minimálne na dva týždne.

ARSENAL:
Po dlhšej odmlke sme videli opäť na trávniku českého reprezentanta Tomáša Rosického, ktorý v 80.minúte zasiahol do duelu so Swansea.