Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.12.)

utorok, 4. december 2012 16:31 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií o prestupoch hráčov pribúda. Prinášame vám tie najzaujímavejšie z dnešného dňa.

Hamšík do Chelsea či PSG?
O bývalého kapitána slovenskej reprezentácie Mareka Hamšíka z SSC Neapol sa podľa niektorých britských médií zaujíma anglická Chelsea. Hamšík upútal aj predstaviteľov PSG, v ktorom pôsobí jeho bývalý spoluhráč z Neapola Lavezzi, ktorý sa nechal počuť, že by Hamšík bol pre parížsky klub vítanou posilou. Viac informácií tu >>>

Sturridge na lane LFC
Útočník Chelsea Daniel Sturridge, ktorý nedostáva v A tíme The Blues toľko šancí, ako by si prial je vraj naklonený svojmu odchodu do FC Liverpool, ktorý sa ho snaží získať už od letného prestupového obdobia.

Odporúčame: Rebríček: 10 tímov v najlepšej forme

Adrian ostane
Vedenie Atlética Madrid sa vyjadrilo, že plánuje ponúknuť novú zmluvu Adrianovi Lopezovi, čím dalo jasne najavo svoj postoj k jeho prípadnému zimnému odchodu. O Adrianove služby sa zaujímal hlavne londýnsky Arsenal.

Jovetič nikam nejde
Dlhodobý prestupový cieľ Manchestru City Stefan Jovetič z talianskej Fiorentiny je vraj podľa svojich slov stále nadmieru spokojný v Serii A a do Anglicka sa zatiaľ prestupovať nechystá.

Tello na odchode?
Barcelonský talent Cristian Tello by údajne mohol za istých okolností v zime odísť do FC Liverpool, no je veľmi málo pravdepodobné, že by vedenie FC Barcelona pustila jedného zo svojich najtalentovanejších mladíkov.

Odporúčame: 10 najdrahších útočníkov Premier League

Sneijder v centre pozornosti manchesterských klubov
Podľa britských plátkov oba manchesterské kluby Manchester United a Manchester City pozorne sledujú situáciu okolo podpisu novej zmluvy Wesleyho Sneijdera s Interom Miláno. Holandský stredopoliar totiž zatiaľ odmieta ponuky od Nerazurri, čo zvyšuje “nádeje” na jeho odchod zo San Siro.

Mourinho do MU?
Aktuálny tréner Manchestru United Alex Ferguson pripustil, že keď raz na lavičke Red Devils skončí, tak José Mourinho by mohol byť za jeho osobu plnohodnotnou náhradou.

Huntelaar možno do Arsenalu
Tréner Kanonierov Arsene Wenger stále rozmýšľa, ako posilniť svoju ofenzívu a v januári sa pravdepodobne pokúsi opätovne získať holandského kanoniera Klaasa Jana Huntelaara zo Schalke 04. Schalke však Huntelaarov odchod do Arsenalu rezolútne odmieta.

  Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>

Lewandowski neodíde
Kouč nemeckého majstra Borussie Dortmund Jurgen Klopp sa vyjadril, že Manchester United môže na prípadné angažovanie Roberta Lewandowskeho jednoducho zabudnúť.

Granero môže odísť
Španielsky tvorca hry z Queens Park Rangers Esteban Granero sa údajne s vedením tímu rozhodol, že v prípade zostupu do druhej ligy môže mužstvo opustiť. Pripomeňme, že QPR momentálne patrí posledná 20. priečka v Premier League.

Demba Ba do Arsenalu?
V hľadáčiku Arséne Wengera sa najnovšie ocitol útočník Newcastle United Demba Ba, ktorý bol doteraz spojovaný najmä so záujmom FC Liverpool.

  Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>