Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.12.)

streda, 5. december 2012 12:41 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (5.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.12.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL & CHELSEA: Podľa britskej tlače začali medzi predstaviteľmi Liverpoolu a Chelsea prvé rokovania o možnom prestupe útočníka Daniela Sturridgeho z Chelsea na Anfield Road. Píše sa aj o prestupovej čiastke, ktorá by mohla atakovať 15 miliónov libier.

LIVERPOOL & ARSENAL:
Tréner The Reds Brendan Rodgers poškuľuje po novom brankárovi. V jeho hľadáčiku sa ocitol údajne mladík Jack Butland z Birminghamu. Ak by ho Liverpool angažoval existuje možnosť Reinovho odchodu do Arsenalu, v ktorom oňho prejavil záujem samotný Arséne Wenger. 

CHELSEA
: Vedeniu Chelsea sa podarilo úspešne dotiahnuť prestup mladého obrancu Wallaceea Oliveiru dos Santosa z brazílskeho tímu Fluminese. 18-ročný obranca však príde na Stamford Bridge až pred začiatkom budúcej sezóny. Wallace patrí k najväčším mladým defenzívnym talentom v Južnej Amerike, prirovnávajú ho najmä k Marcelovi z Realu Madrid.

CHELSEA:
Rafael Benitez obhajuje Fernanda Torresa, ktorý už 2 mesiace nestrelil ani gól a vyhlásil, že hoci sa španielskemu kanonierovi strelecky nedarí odvádza dobrú prácu v defenzíve a preto si ho veľmi cení. Či má však na Torresa rovnaký názor aj majiteľ klubu Roman Abramovič je prinajmenšom diskutabilné...

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

MANCHESTER UNITED:
V médiách sa špekulovalo o tom, že Nemanja Vidić, ktorý sa po zranení už zapojil do tréningu Červených Diablov, stihne nastúpiť cez víkend v šlágri proti Manchestru City. Vedenie United však tieto fámy poprelo s tým, že Vidić nesmie nič uponáhľať.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson poprel fámy o možnom príchode Wesleyho Sneijdera na Old Trafford s tým, že sa o služby holandského záložníka momentálne nezaujíma.

W.B.A:
Tréner najväčšieho prekvapenia tejto sezóny West Bromiwch  Albion (5.miesto v tabuľke) priznal, že už teraz myslí na prestupové januárové okno a je si vedomý, že potrebuje mužstvo ešte posilniť. West Bromwich má totiž v tíme viacero hráčov z Afriky, ktorý sa na začiatku budúceho roku zúčastnia Afrického pohára národov a budú tak Steveovi Clarkeovi chýbať.

EVERTON:
Podľa Stevena  Pienaara nehrozí Evertonu v zime odchod Marouaneho Fellainiho. Pienaar sa domnieva, že hviezdny Belgičan bude chcieť dobre rozbehnutú sezónu dohrať v Evertone a až potom bude rozmýšľať o tom, čo so svojou kariérou ďalej. Zároveň vyjadril presvedčenie, že manažér tímu David Moyes spraví všetko pre to, aby ho v mužstve udržal čo najdlhšie.

SWANSEA:
Waleský klub už odpočítava dni do návratu svojej brankárskej jednotky Michela Vorma. Holandského brankára trápilo pretrhnuté trieslo, včera sa však už zapojil do tréningu.