Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.12.)

štvrtok, 6. december 2012 13:24 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (6.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Podľa agenta Maria Balotelliho Mina Raiolu je odchod Maria Balotelliho z Manchestru City vylúčený, pretože žiadny záujemca si ho nebude môcť dovoliť kúpiť. Raiola prirovnal Balotelliho hodnotu k slávnemu obrazu Mony Lisy.

CHELSEA:
Brazílska hviezda Zenitu Petrohrad Hulk pohrozil svojim odchodom z Ruska, čo vzbudilo záujem londýnskej Chelsea. Tá hľadá špičkového útočníka a zatiaľ je jej prioritou Radamel Falcao. Ak by však príchod kolumbijského kanoniera z Atlética Madrid stroskotal, Hulk by mohol byť vhodnou alternatívou.

CHELSEA
: Londýnska Chelsea neslávne prepísala historické štatistiky Ligy majstrov, keď ako prvý obhajca trofeje nedokázala postúpiť v nasledujúcom ročníku zo základnej skupiny do vyraďovacích bojov. Chelsea nepomohla ani včerajšia vysoká výhra nad Nordsjaellandom (6:1), o postupe Šhakhtaru na úkor anglického tímu rozhodla totiž lepšia bilancia zo vzájomných zápasov. Chelsea si tak na jar zahrá len v Európskej lige.

   Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

TOTTENHAM:
André Villas-Boas je podľa špekulácií z anglických plátkov pripravený ponúknuť Portu 24 miliónov libier za záložníka Joaa Moutinha. Portugalský reprezentant je v hľadáčiku Spurs už od začiatku tohto leta.

TOTTENHAM:
André Villas-Boas poprel špekulácie, podľa ktorých by mal v zime opustiť Tottenham brankár Brad Friedel, ktorý je vraj v hľadáčiku svojho predchádzajúceho zamestnávateľa Blackburnu.

ARSENAL:
Včera podvečer sa v správach objavila informácia o tom, že Arsenal dojednal s New York Redbulls podmienky hosťovania Thierryho Hernyho v Arsenale. Francúzsky útočník by sa tak mal v úvode budúceho roka objaviť na pár týždňov v drese Gunners už po tretíkrát v kariére. 

EVERTON
: Marouane Fellaini, ktorý je najväčšou hviezdou Evertonu v tejto sezóne, sa po záujme Chelsea či Manchestru United ocitol aj v hľadáčiku ruského giganta Zenitu Petrohrad. Vedenie Evertonu však jeho zimný odchod z klubu odmieta.

SWANSEA
: Vo Swansea panuje s výkonmi španielskeho ofenzívneho stredopoliara Michua obrovská spokojnosť. Niet sa čomu diviť, keďže  letná posila z Rayo Vallecano je na čele tabuľky strelcov súťaže s 10 presnými zásahmi. Očakáva sa, že o jeho služby cez zimu prejavia záujem viaceré popredné kluby Premiership. Odkaz waleského tímu je ale veľavravný – Michu na predaj nie je!

ASTON VILLA
: Vedenie Villans údajne požaduje za svojho útočníka Darrena Benta až 18 miliónov libier. Anglický forvard pritom v poslednej dobe len vysedáva na lavičke Paula Lamberta.