Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.12.)

piatok, 7. december 2012 14:11 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (7.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Patrice Evra sa údajne ocitol v hľadáčiku francúzskeho veľkoklubu Paris Saint Germain. Média zároveň informujú o tom, že Evra by sa návratu do svojej vlasti nebránil.

MANCHESTER UNITED:
V úvode sezóny na vedľajšiu koľaj postavený Javier Hernandez presvedčil trénera Fergusona o svojich kvalitách a v poslednej dobe dokazuje svoju vysokú produktivitu. Všimli si to aj fanúšikovia Červených Diablov, ktorí označili mexického útočníka za najlepšieho hráča mesiaca Manchestru United.

MANCHESTER CITY
: Mario Balotelli sa stal otcom. Ako informujú britské plátky v Neapole porodila jeho priateľka Raffaella Ficová talianskemu útočníkovi dcéru menom Pia.

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

MANCHESTER CITY:
Daniele De Rossi údajne nie je spokojný v AS Rím a už jedná s Manchestrom City o svojom prestupe na Etihad Stadium. Vedenie Vlkov však o jeho odchode stále nechce ani len počuť.

CHELSEA
: S odstupom pár dní sa k špekuláciám o príchode Avrama Granta do Chelsea vyjadril aj samotný Izraelčan, ktorý tieto fámy poprel a informoval, že ho z Chelsea nikto nekontaktoval.

CHELSEA:
Rafael Benitez sa bude musieť tri zápasy zaobísť bez služieb Johna Obiho Mikela, ktorý bol potrestaný anglickou futbalovou asociáciou za to, že neprávom obvinil rozhodcu Marka Clattenburgera z rasistických nadávok na jeho adresu.

LIVERPOOL
: Tréner The Reds Brenand Rodgers poprel špekulácie, podľa ktorých by hľadal za Pepeho Reinu náhradu na post brankárskej jednotky. Podľa Rodgersa má Reina miesto v Liverpoole na 150 percent isté.

ARSENAL
: Vedenie Arsenalu je podľa britskej tlače pripravené v prvý deň prestupového zimného obdobia učiniť ponuku za anglického talentovaného útočníka Wilfrieda Zahu z druholigového Crystal Palace.

SWANSEA
: Chcete Michua? Zožeňte si 30 miliónov libier, odkazuje tréner Swansea City Michael Laudrup prípadným záujemcom o služby španielskeho ofenzívneho záložníka, ktorý je s 10 gólmi na čele tabuľky strelcov Premier League.

QUEENS PARK RANGERS
: Posledný tím Premier League QPR skúša v týchto dňoch izraelského obrancu Tal Bena Haima, ktorý naposledy pôsobil v Portsmouthe.

SUNDERLAND:
Minimálne dva mesiace sa budú musieť Black Cats zaobísť bez služieb stredopoliara Leeho Cattermoleho, ktorý si vážne poranil koleno.