Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.12.)

sobota, 8. december 2012 11:41 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (8.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arséne Wenger oznámil, že v súvislosti s rokovaniami o novej zmluve s Theeom Walcottom nenastal žiadny progres a zároveň priznal, že je z celej situácie poriadne frustrovaný.

ARSENAL & WEST HAM:
V hľadáčiku Arséneho Wengera sa ocitol Mohamed Diame z West Hamu. Gunners by ho podľa anglických médií radi podpísali už v zimnom prestupovom termíne. Ponúknuť zaňho plánujú 5 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Pred nedeľňajším superšlágrom 16.kola Premier League medzi Manchestrom City a Manchestrom United vyhlásil tréner Red Devils Alex Ferguson, že ak jeho zverenci v mestskom derby zvíťazia bude to jeden z najlepších výsledkov jeho tímu všetkých čias.

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

MANCHESTER UNITED & LIVERPOOL:
Jeden z najväčších objavov Liverpoolu posledných rokov Raheem Sterling sa ocitol v hľadáčiku Manchestru United, ktorý by ho rád svojmu najväčšiemu rivalovi vyfúkol. V Liverpoole panuje v súvislosti so Sterlingom určitá nervozita, nakoľko po dovŕšení 18 rokov by mal podpísať novú zmluvu. Či sa však rozhodne práve pre Liverpool je otázne...

CHELSEA:
Londýnska Chelsea sa bude musieť počas MS klubov zaobísť bez služieb kapitána Johna Terryho, ktorý má naďalej problémy s kolenom ,ktoré si poranil minulý mesiac v zápase s Liverpoolom po súboji s Luisom Suárezom. Cez víkend sa však do zostavy The Blues vráti Frank Lampard, ktorý si doliečil zranenie lýtkového svalu.

ARSENAL:
Bacary Sagna sa vyjadril k informáciám, podľa ktorých by mal opustiť Arsenal a vyhlásil, že je v Londýne spokojný a svoj odchod z Emirates Stadium neplánuje.

FULHAM:
Martin Jol priznal, že v zime bude musieť kúpiť posilu do zálohy, nakoľko v úvode budúceho roka nebude môcť počítať so službami Mahamadoua Diarru, ktorý bude reprezentovať svoju krajinu na Africkom pohári národov.

QUEENS PARK RANGERS
: V zápase s Wiganom nebude môcť s najväčšou pravdepodobnosťou počítať tréner Harry Redknapp so službami svojej brankárskej jednotky Júlia Césara, ktorý má problémy s trieslami.