Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.12.)

nedeľa, 9. december 2012 15:32 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (9.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Luis Suarez sa vyjadril k fámam týkajúcim sa jeho odchodu z Anfield Road. Uruguajský útočník vyhlásil, že je v tíme The Reds nadmieru spokojný a nikam sa nechystá.

MANCHESTER UNITED
: Tréner Červených Diablov Alex Ferguson je presvedčený, že v tejto sezóne zostane titul v Manchestri. Či ho však získajú jeho United, alebo konkurenčný Manchester City je otázne.

MANCHESTER UNITED
: Po Arsenale vyjadril oficiálny záujem o útočníka Wilfrieda Zahu z Crystal Palace aj Manchester United, ktorý chce druholigový klub presvedčiť k predaju aj tým, že by Zaha mohol túto sezónu dohrať u nich.

MANCHESTER CITY:
K špekuláciám o možnom prestupe Maria Balotelliho z Etihad Stadium do AC Miláno sa  vyjadril aj majiteľ Rossoneri Silvio Berlusconi, ktorý tento transfer vylúčil s tým, že Miláno si takého hráča v súčasnej ekonomickej situácií nemôže dovoliť.

MANCHESTER CITY:
Ashley Cole by sa po plánovanom odchode z Chelsea nemusel sťahovať ďaleko. Najnovšie totiž o jeho služby prejavil záujem Manchester City. Doteraz bol Cole spojovaný najmä s francúzskym PSG.      

CHELSEA
: Počas MS klubov v Japonsku nebude môcť Rafael Benitéz okrem Johna Terryho počítať ani so službami mladíka Oriola Romeua, ktorý má problémy s kolenom.

ARSENAL
: Arséne Wenger sľúbil, že si pohovorí so Santim Cazorlom o jeho prifilmovanom páde, po ktorom Arsenal včera kopal jedenástku. Wenger je názoru, že simulovanie k futbalu nepatrí a samozrejme ani vtedy, ak je v prospech jeho tímu.

TOTTENHAM
: Do oka Anrého Villasa-Boasa padol len 19-ročný záložník Lazia Rím Ogenyi Onazi. Ide o defenzívneho stredopoliara z Nigérie, ktorý zatiaľ dostáva v Laziu šancu najmä v Európskej lige, v ktorej odohral všetkých 6 stretnutí vrátane dvoch práve proti Spurs.

TOTTENHAM:
Prestup brankára Heurelho Gomesa z Tottenhamu do brazílskeho tímu Palmeiras stroskotal podľa predstaviteľov Palmeirasu na Heureleho vysokom plate, ktorého sa nechcel vzdať.

QUEENS PARK RANGERS:
Ani v 16.kole Premier League sa QPR nepodarilo zvíťaziť, čo znamená, že zverenci Harryho Redknappa prekonali doterajší nepopulárny rekord Swindonu z ročníku 1993/1994.

QUEENS PARK RANGERS
: V hľadáčiku Harryho Redknappa sa ocitol skúsený írsky útočník Robbie Keane, ktorého by chcel priviesť do tímu na hosťovanie počas prestávky v americkej MLS, kde háji farby šampióna Los Angeles Galaxy.