Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.12.)

pondelok, 10. december 2012 13:26 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (10.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Tréner Citizens Roberto Mancini vyjadril veľkú nespokojnosť nad súčasnou formou Maria Balotelliho, ktorého včera striedal v zápase s United už po 50 minútach. Mancini odkázal Balotellimu, aby sa zamyslel nad svojou profesiou a tiež dodal, že taliansky útočník vyhadzuje svoj talent von oknom.

MANCHESTER CITY: Vedenie Citizens sa do rokovaní o novej zmluve s Carlosom Tévezom nehrnie. Prvé rozhovory s argentínskym útočníkom sú vraj na pláne až po konci tejto sezóny.

MANCHESTER CITY & MANCHESTER UNITED: Včerajšie manchesterské derby, v ktorom sa na Etihad Stadium radovali na konci hostia, ktorý vyhrali 2:3, malo škaredú bodku, keď radujúceho sa Ria Ferdinanda trafila do tváre minca, ktorá mu spôsobila tržnú ranu. O tom, že podobné incidenty nie sú v manchesterských derby novinkou sa dočítate tu >>>

MANCHESTER UNITED
: Dvojgólovým hrdinom včerajšieho zápasu proti Manchestru City bol Wayne Rooney, ktorý sa vďaka týmto zásahom stal najlepším strelcom United v histórií týchto prestížnych súbojov. Na  konte má aktuálne 10 zásahov, druhý Bobby Charlton ukončil kariéru s deviatimi.

Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER UNITED
: Patrice Evra sa s odstupom pár dní vyjadril k záujmu Paris Saint Germain o jeho služby s tým, že ho tento interes teší, no momentálne je v Manchestri šťastný a nikam sa nechystá.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson po zápase s Citizens oprávnene kritizoval fanúšikov a odkázal im, aby si v budúcnosti podobné veci odpustili. Ferguson poukázal aj na to, že to nebolo prvýkrát v sezóne, pretože podobné problémy mali jeho hráči aj na Stamford Bridge po zápase s Chelsea.

ARSENAL: Na menoslove možných posíl Arsenalu sa ocitol aj záložník Bayernu Mníchov Luiz Gustavo. Trhová hodnota 25 ročného brazílskeho defenzívneho stredopoliara sa odhaduje na 15 miliónov eur. Gustavo odohral v tejto sezóne zatiaľ 9 stretnutí s bilanciou 3 gólov a jednej asistencie.

ASTON VILLA & QPR & NORWICH:
Trojica klubov Premier League Aston Villa, Norwich a QPR majú záujem o angažovanie Robbieho Keana na hosťovanie počas prestávky v americkej MLS. Keane sa však vyjadril, že hosťovanie zatiaľ nezvažuje a rád by si oddýchol.

QUEENS PARK RANGERS: Brankárska dvojka Queens Park Rangers Robert Green priznal, že ľutuje svoj letný príchod do londýnskeho klubu, lebo je v ňom len náhradníkom Julia Césara a klubu sa zároveň vôbec nedarí, keďže je v tabuľke posledný. Green priznal, že keby vedel v čase kedy do QPR prišiel, že klub neskôr angažuje Césara, určite by sa podobne nerozhodol.

SOUTHAMPTON:
V hľadáčiku nováčika Premier Leauge Southamptonu sa ocitol útočník Celticu Glasgow Gary Hooper. Trhová hodnota 24-ročného anglického útočníka sa odhaduje na 5 miliónov eur.