Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.12.)

utorok, 11. december 2012 15:24 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (11.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL & MANCHESTER UNITED: Luis Nani sa stále nedohodol s Manchestrom United na novej zmluve, čo by údajne rád využil Arséne Wenger, ktorý by si ho vedel veľmi dobre predstaviť v zostave Gunners.

ARSENAL
: V dnešnom ligovom pohári nebudú môcť Gunners počítať so službami útočníka Oliviera Girouda. Francúzsky kanonier má narazený stehenný sval, no podľa dostupných informácií by cez víkend v zostave Arséneho Wengera už nemal chýbať.

CHELSEA:
Nie v najlepšom bude na sezónu 2012/2013 spomínať mladík Oriol Romeu v službách FC Chelsea. Španielsky záložník si totiž poranil koleno, ktoré si napokon vyžiadalo náročnú operáciu, ktorá ho vyradí z hry pravdepodobne až do konca sezóny.

CHELSEA
: Prestup Lazara Markovića do Chelsea, o ktorom včera niektoré britské média písali ako o hotovej veci, poprel jeho zamestnávateľ Partizan Belehrad. Športový riaditeľ klubu sa nad týmito informáciami len pousmial a ironicky poznamenal, že novinári zrejme vedia viac ako oni.

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

CHELSEA & MANCHESTER CITY:
Do boja o služby Radamela Falcaa sa okrem Chelsea a Manchestru City údajne zapojil aj Real Madrid.

MANCHESTER CITY
: Podľa denníku Daily Mirror by mohol Mario Balotelli predsa len zamieriť do AC Miláno. Nie však na trvalý prestup, ale len formou polročného hosťovania.

MANCHESTER CITY:
Na menoslove možných zimných posíl Citizens sa nachádza veľmi vysoko meno brazílskeho reprezentanta Paulinha. Trhová hodnota 24-ročného stredopoliara z tímu Corinthians sa odhaduje na 15 miliónov eur.

NEWCASTLE:
V Newcastli sa údajne pripravujú na zimný odchod kanoniera Demba Ba (záujem má oňho napríklad Liverpool), ktorého by mohol nahradiť útočník Olympique Marseille Loic Rémy.

ASTON VILLA:
Tréner Villans Paul Lambert poprel špekulácie o tom, že v zime opustí mužstvo brankár Shay Given. Média píšu o jeho odchode z Aston Villy najmä z toho dôvodu, že v tejto sezóne robí len dvojku Bradovi Guzanovi.

WEST HAM:
Dátum návratu obrancu Momo Diamého do zostavy West Hamu príde oveľa skôr ako sa pôvodne predpokladalo. Zranenie jeho stehenného svalu podľa aktuálnych informácií nie je také vážne a do tréningu by sa mohol zapojiť už koncom tohto mesiaca. Pôvodne sa očakávalo, že bude mimo hry aspoň 3 mesiace.