Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.12.)

streda, 12. december 2012 14:20 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vedenie City je nespokojne so súčasnými výsledkami mužstva, ktoré vypadlo z Ligy majstrov a stratilo aj kontakt s vedúcim Manchestrom United na čele tabuľky Premier League. Ak sa vraj okamžite nezlepšia výsledky trénerovi Mancinimu hrozí padák.

MANCHESTER CITY:
V hľadáčiku skautov Citizens sa ocitol obranca Paris Saint Germain Mamadou Sakho.

MANCHESTER UNITED:
Fanúšikovia Červených Diablov sa dnes dozvedeli vynikajúcu správu. Do zostavy Alexa Fergusona sa konečne vracia kapitán mužstva Nemanja Vidič, ktorý by vraj mal nastúpiť už cez víkend do súboja proti Sunderlandu.

Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER UNITED
: Liečba poraneného stehenného svalu záložníka Andersona neprebieha podľa plánov a doba jeho rekonvalescencie sa zrejme predĺži. Pôvodne sa očakávalo, že by mohol do hry zasiahnuť už cez Vianočné sviatky, no teraz to vyzerá tak, že jeho štart bude až do februára vylúčený.

MANCHESTER UNITED:
Robin Van Persie sa nechal počuť, že na jeho dobrých výkonoch v majú veľký podiel aj jeho spoluhráči. Vysoká konkurencia v tíme, vďaka ktorej Van Persie nemusí nastupovať v každom zápase, ho drží neustále fit. 

ARSENAL & MANCHESTER UNITED & LIVERPOOL:
Gunners stále neúspešne rokujú s Theom Walcottom o predĺžení zmluvy a záujemcov o jeho služby pribúda. Liverpool už nie je jediným anglickým klubom, ktorý by ho rád v prípade odchodu z Emirates Stadium získal. Podľa anglických médií silnie aj interes Manchestru United, ktorý takto pred necelým polrokom získal z Londýna Robina Van Persieho.

TOTTENHAM
: Pravdepodobne najsilnejšiu brankársku štvoricu v Premier League má momentálne k dispozícií tréner Spurs André Villas-Boas. To sa však už v zime zmení, lebo klub plánuje uvoľniť dvojicu Gomes a Cudicini. V tíme naďalej zostanú Friedel a Lloris.

CHELSEA:
Po zranení záložníka Oriola Romeua, ktorý bude chýbať Chelsea až do konca sezóny, musí tréner Rafale Benitez angažovať ďalšieho stredopoliara. Hovorí sa najmä o Paulinhovi z brazílskeho tímu Corintihans. Jeho hodnota sa odhaduje na 15 miliónov eur.

STOKE CITY:
Do zostavy Stoke City sa konečne vracia bývalé zázračné dieťa anglického futbalu Michael Owen. Už 32-ročný útočník si konečne doliečil svalové zranenia, ktoré ho trápili od úvodu sezóny.

EVERTON & WEST BROMWICH:
Ofenzívny stredopoliar Evertonu Marouane Fellaini bol vyhlásený za najlepšieho hráča mesiaca november podľa anglickej futbalovej asociácie. Ocenenie pre najlepšieho trénera rovnakého obdobia získal kormidelník West Bromwichu Albion Steve Clarke.