Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.12.)

štvrtok, 13. december 2012 12:44 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (13.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Podľa portálu goal.com strácajú hráči Arsenalu Londýn vrátane dvoch letných posíl tímu Lukasa Podolskeho a Santiho Cazorlu dôveru v trénerské metódy Arséneho Wengera. Ten má vraj v londýnskom klube podlomenú stoličku a prvýkrát mu vážne hrozí prepustenie.

ARSENAL:
Portál goal.com informoval aj o tom, že najlákavejším anglickým klubom pre bývalého trénera Barcelony Pepa Guardiolu je Arsenal. Anglická stránka však meno svojho zdroju, podľa ktorého budú chcieť Gunners nahradiť Wengera Guardiolom, neuviedla.

MANCHESTER UNITED:
Počas zimného prestupového obdobia by sa AS Rím rád dohodol s Manchestrom United na polročnom hosťovaní krídelníka Luisa Naniho v tíme Vlkov.

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

ARSENAL & LIVERPOOL:
V anglických periodikách sa objavili informácie, podľa ktorých chce Fernando Llorente po odchode z Athletic Bilbao vyskúšať anglickú súťaž. Llorente tak zrejme uprednostní záujem klubov z Premier League pred interesom Juventusu Turín, ktorý ho chce už dlhšiu dobu kúpiť. Medzi záujemcov z Anglicka patrí najmä Arsenal a Liverpool.

MANCHESTER CITY:
Zápas City s Manchestrom United nedohral kapitán domácich Vincent Kompany, ktorý si poranil triesla. Doktori zatiaľ nevedia aké vážne je jeho zranenie. V najbližších dňoch by mal navštíviť špecialistu, ktorý k tomu povie viac.

CHELSEA:
Letná posila Chelsea Londýn Brazílčan Oscar priznal, že ho po príchode na Stamford Bridge prekvapilo vysoké tempo hry v Premier League. ,,Rýchlosť hry v Anglicku je enormná. V Brazílii sa zas hrá technickejšie,” povedal mladučký 21-ročný záložník, ktorý prestúpil do Chelsea za 25 miliónov libier.

EVERTON & STOKE:
V hľadáčiku Evertonu a Stoke sa ocitol kanadský obranca Atiba Hutchinson z holandského klubu PSV Eindhoven. 29-ročný pravý krajný obranca sa pritom netají tým, že by si v Premier League veľmi rád zahral.

QUEENS PARK RANGERS:
Španielsky záložník Esteban Granero, ktorý prišiel do QPR pred sezónou z Realu Madrid, pravdepodobne opäť zmení pôsobisko. V londýnskom klube sa mu veľmi nedarí a o jeho služby prejavila záujem talianska Fiorentina.

SUNDERLAND
: 28-ročný útočník Black Cats Darrent Bent, o ktorom sa v poslednej dobe píše predovšetkým v súvislosti s jeho odchodom zo Sunderlandu, si počas včerajšieho pohárového zápasu proti Norwichu poranil stehenný sval. Dĺžka jeho rekonvalescencie zatiaľ nie je známa.