Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.12.)

piatok, 14. december 2012 14:53 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (14.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA & ARSENAL & LIVERPOOL: Podľa britského bulvárneho plátku Sun vstúpila do boja o služby Thea Walcotta aj Chelsea, ktorá je vraj dokonca najväčším favoritom na jeho získanie. Útočník Arsenalu, ktorý sa s Gunners stále nedohodol na novej zmluve, je aj v centre záujmu Liverpoolu, či Juventusu Turín.

CHELSEA:
Majiteľ FC Chelsea Roman Abramovič chce prilákať kolumbijského kanoniera Radamela Falcaa z Atlética Madrid na Stamford Bridge aj vysokým platom. Ruský magnát by mu vraj mohol ponúknuť týždenný plat vo výške 200 000 libier.

CHELSEA:
Frank Lampard sa nechal počuť, že nevie kde bude po tejto sezóne pôsobiť. 34-ročný stredopoliar, ktorý je označovaný za klubovú ikonu, priznal, že medzi nim a Chelsea zatiaľ žiadne rokovania o novom kontrakte neprebehli a zdá sa, že Chelsea s jeho službami po sezóne už príliš nepočíta.

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

MANCHESTER CITY
: Obranca Manchestru City Micah Richards sa pomaly zotavuje z náročnej operácie kolena a ohlásil, že by sa rád vrátil do zostavy Citizens už v priebehu februára budúceho roku.

TOTTENHAM:
Anglické média dnes písali aj o tom, že Real Madrid vraj pripravuje za Garetha Balea astronomickú ponuku vo výške 56 miliónov libier.

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON:
Tréner Celticu Glasgow Neil Lennon vyjadril presvedčenie, že kanonier Gary Hooper, ktorého by chceli v Premier League angažovať najmä v Liverpoole a Southamptone, škótskeho majstra neopustí a ostane aj v budúcej sezóne verný farbám bielo-zelených.

LIVERPOOL:
Štart opory The Reds Joseho Enriqueho vo víkendovom zápase proti Aston Ville je vylúčený, nakoľko španielskeho obrancu trápi zranenie stehenného svalu.

QUEENS PARK RANGERS: Park Ji-Sung po prestupe z Manchestru United do Queens Park Rangers nezažíva práve najvydarenejšie obdobie kariéry. Okrem toho, že momentálne háji farby posledného tímu Premier League neteší sa ani ideálnemu zdravotnému stavu. Teraz si dokonca poranil koleno, ktoré ho má vyradiť z hry až na niekoľko týždňov.

ASTON VILLA:
Zranenie stehenného svalu Darrena Benta vyradí anglického útočníka z hry zrejme až do konca januáru. Informovali o tom predstavitelia Aston Villy.

EVERTON:
Mužstvo Davida Moyesa by mohol v zime posilniť Guillaume Hoarau, ktorý sa nevie presadiť v nabitom kádri Paris Saint Germain.  28-ročný útočník odohral v tejto sezóne za Parížanov len 9 stretnutí, z toho sedem ako striedajúci hráč. Do Liverpoolu by mohol prísť formou polročného hosťovania.

FULHAM:
V hľadáčiku Fulhamu sa údajne ocitol brankár AS Rím Marteen Stekelenburg. Trhová hodnota holandskej brankárskej jednotky sa odhaduje na 10 miliónov eur.