Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.12.)

sobota, 15. december 2012 15:12 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.12.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID & ATLETICO MADRID: Radamel Falcao už nie len len stredobodom pozornosti Chelsea, či Manchestru City. Podľa španielskych médií by mohol kolumbíjsky bombardér prestúpiť do konkurenčného Realu Madrid. Táto špekulácia je založená na fáme, podľa ktorej sa pred pár dňami stretol Falcaov agent s prezidentom Pusiniek Florentinom Perezom.

REAL MADRID:
Pred dvoma týždňami sa špekulovalo o odchode Josého Mourinha z lavičky Realu Madrid, pričom jedným z kandidátov na uvoľnený post mal byť tréner Nemecka Joachim Low. Ten sa však včera vyjadril, že nad odchodom zo svojej pozície kormidelníka National Elf neuvažuje.

BARCELONA: Pred dvoma dňami podpísal novú zmluvu s Blaugranas Cristian Tello a ešte tento týždeň by sa mal uzavrieť aj kontakt s Xavim Hernandezom. Podľa španielskych periodík bude potom na rade Lionel Messi, ktorému by mala byť ponúknutá nová 5-ročná zmluva.

BARCELONA & AHTLETIC BILBAO: Najnovšie informácie z Talianska hovoria o tom, že vedenie Juventusu Turín sa momentálne rozhoduje, či sa zamerať na prestupovom trhu na Davida Villu z Barcelony, alebo Fernanda Llorenteho y Athletic Bilbao. V prípade oboch hráčov by mal taliansky majster záujem o ich získanie už v zimnom prestupovom okne.

Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>

ATLETICO MADRID:
Napriek menším zdravotným problémom by mal Radamel Falcao stihnuť zajtrajší zápas proti Barcelone. Madridskému klubu však bude s najväčšou pravdepodobnosťou chýbať Adrian.

ATLETICO MADRID:
Záujem Chelsea Londýn o Radamela Falcaa blížiacim sa prestupovým januárovým termínom rastie a Londýnčania sa snažia útočníka Atlética prilákať na Stamford Bridge aj nadštandardnými podmienkami. Majiteľ anglického klubu Roman Abramovič vraj pripravuje pre Falcaa týždenný plat vo výške 200 000 libier.

VALENCIA: Opora Valencie Sophiane Feghouli sa stále nedohodol s Valenciou na novej zmluve a preto záujem iných klubov o jeho služby silnie. Doteraz sa najviac hovorilo o interese francúzskeho PSG. Najnovšie sa však špekuluje o záujme Liverpoolu.