Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.12.)

nedeľa, 16. december 2012 15:34 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (16.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

x

MANCHESTER UNITED: Tréner Red Devils Alex Ferguson vyhlásil, že je absolútne spokojný so súčasným zložením svojho kádra a že Červení Diabli v zime neplánujú žiadne nákupy.

MANCHESTER CITY:
Po včerajšej výhre Citizens na pôde Newcastlu (1:3) vyjadril kormidelník bledomodrých Roberto Mancini presvedčenie, že jeho mužstvo ešte ani zďaleka nestratilo nádej na ligový triumf. Mancini poukázal na to, že do konca sezóny ostáva odohrať ešte 21 kôl, čo si dobre uvedomuje aj jeho konkurent na lavičke Manchestru United Alex Ferguson.

MANCHESTER CITY:
Už v januári by mohol na Etihad Stadium prestúpiť 19-ročný mladík Adrián Ezqeuiel Ciriglano z argentínskeho klubu River Plate. Ide o 20-ročného záložníka, ktorého si môžete pamätať najmä z mládežníckych reprezentácií Argentíny.

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

LIVERPOOL
: Španielsky brankár v službách Liverpoolu Pepe Reina vyhlásil, že sa postupne dostáva do starej dobrej formy a je presvedčený, že to najlepšie v kariére ho ešte len čaká. O Reinove služby sa vraj zaujíma Arsenal, no brankár z Anfield Roadu sa k týmto špekuláciám nechcel vyjadriť.

LIVERPOOL:
Brendan Rodgers sa vyjadril k fámam o možnom odchode Raheema Sterlinga. Podľa trénera The Reds odchod tohto mladíka z Anfield Road napriek záujmu Arsenalu, či Manchestru United v žiadnom prípade nehrozí a Liverpool už čoskoro podpíše s týmto 18-ročným talentom novú viacročnú zmluvu.

ARSENAL:
Veľká nádej Arsenalu Jack Wilshere by mal už v najbližších dňoch podpísať s Gunners nový viacročný kontrakt. Wilshere by sa vraj potom mohol dokonca stať kapitánom mužstva.

ARSENAL:
V hľadáčiku kormidelníka Arsenalu Arséneho Wengera sa údajne ocitlo ďalšie zaujímavé meno – Stephan El Shaarawy z AC Miláno. 20-ročná opora Rossoneri by ale vyšla pokladňu Gunners  poriadne draho. Talian s egyptskými koreňmi patrí k najlepším útočníkom sezóny, čo potvrdil aj 16 gólmi v 25 tohto sezónnych zápasoch.

CHELSEA:
Ak Ashley Cole opustí Stamford Bridge novou posilou na kraji obrany by sa vraj mohol stať portugalský reprezentant Fabio Coentrao z Realu Madrid. Cole s najväčšou pravdepodobnosťou po tejto sezóne prestúpi do PSG.

CHELSEA:
Po konci sezóny sa pokúsi Roman Abramovič presvedčiť Pepa Guardiolu, aby viedol Chelsea. Ak však španiel odmietne Abramovič vraj chce osloviť súčasného kormidelníka Atlética Madrid Diega Simeoneho.  

SUNDERLAND:
Tréner Black Cats Martin O’Neill po prehre na Old Trafforde (3:1) vyhlásil, že jeho mužstvo potrebuje počas zimného prestupového termínu nových hráčov, nakoľko aj z dôvodu viacerých zranení má k dispozícií veľmi úzky káder.