Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.12.)

nedeľa, 16. december 2012 15:47 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.12.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Zdá sa, že vzťah Josého Mourinha s Florentinom Perézom je v absolútnom poriadku, keďže prezident Bieleho Baletu sa zastal svojho podriadeného, keď uviedol, že Mourinho bol v tomto období veľkým terčom kritiky a pritom ide o najlepšieho trénera na svete.

REAL MADRID
: Lekári Realu Madrid včera večer potvrdili, že francúzsky útočník Karim Benzema nebude dnes v zápase Realu Madrid s Espanyolom Barcelona k dispozícii. Benzema si totiž nestihol doliečiť zranenie členku, ktoré si privodil v pohárovom zápase proti Celte Vigo.

REAL MADRID: Podľa prestížneho futbalového portálu Goal.com bude zimné prestupové obdobie pre Real Madrid veľmi zaujímavé, keďže sa José Mourinho pokúsi predať Brazílčana Kaká, aby získal peniaze na bývalého spoluhráča Luku Modrica Garetha Balea z Tottenhamu Hotspur.

BARCELONA
: Dnes nás čaká šláger kola medzi Barcelonou a Atleticom Madrid. Na predzápasovú konferenciu sa už tradične dostavil tréner Blaugranas Tito Vilanova, ktorý sa vyjadril v tom zmysle, že keby Barcelona neprežívala práve najvydarenejší vstup do sezóny v histórií klubu Atlético Madrid by si za svoje doterajšie výkony zaslúžilo kraľovať tabuľke La Ligy.

Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>

ATLETICO MADRID:
Madridský klub podľa španielskych médií plánuje podpísať s trénerom Diegom Simeonem nový viacročný kontrakt. Vedenie “Los Colchoneros“ by novú zmluvu s argentínskym kormidelníkom uzavrelo rado čo najskôr, keďže podľa niektorých médií po službách Simeoneho poškuľuje aj londýnska Chelsea.

ATLETICO MADRID:
Hráčsky agent Ahmet Bulut prezradil tureckým médiám, že jeho klient Arda Turan po tejto sezóne pravdepodobne opustí Atlético Madrid. Odhadovaná cena 25- ročného záložníka je 25 miliónov eur. Podľa slov Buluta prišli za Turana ponuky z Ruska a Francúzska.

ATHLETIC BILBAO: Najväčšími kandidátmi na zisk Fernanda Llorenteho sú v súčasnosti Juventus Turín a Arsenal Londýn. Miernu výhodu v tomto boji môže mať anglický klub, keďže v jeho radoch je španielsky záložník Santi Cazorla, ktorý sa dnes pre médiá vyjadril, že sa pokúsi presvedčiť Fernanda, aby prestúpil práve na Emirates Stadium.

GRANADA: Granada je mimoriadne spokojná so službami Yacineho Brahimiho, ktorý hosťuje v jej klube z francúzskeho Rennes a preto sa pokúsi získať prednostné právo na jeho kúpu. Odhadovaná cena Brahimiho je 4 milióny eur.