Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.12.)

pondelok, 17. december 2012 12:45 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: V predchádzajúcich dňoch sa špekulovalo o tom, že Alexis Sanchez a David Villa nie sú spokojní so svojou pozíciou v mužstve Tita Vilanovu a obaja by radi zmenili svoje pôsobisko. Na prvý pohľad nie príliš dôveryhodné špekulácie však dnes predstavitelia Barcelony popreli.

BARCELONA:
Nezastaviteľný Lionel Messi strelil včera Atléticu Madrid ďalšie dva góly a v tomto kalendárnom roku ich má na konte už 90. Messi zároveň kraľuje tabuľke strelcov tohto ročníka Primera Division, keď má na účte už 25 presných zásahov (jeden z penalty). Druhý Falcao ich má 17 (6 z penalty) a tretí Ronaldo 14 (štyri z penalty).

BARCELONA & ATLÉTICO MADRID
: Brankár Atlética Madrid Thibaut Courtois, ktorý je v Madride len na hosťovaní z londýnskej Chelsea, sa vraj ocitol v hľadáčiku Barcelony, ktorá by sa rada stretla s predstaviteľmi Chelsea, aby dojednala jeho prestup na Nou Camp.

Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

REAL MADRID:
Kormidelník Bieleho Baletu José Mourinho po včerajšej remíze s Espanyolom (2:2) vyhlásil, že nádeje Realu Madrid na ligový titul v tejto sezóne sú už nenávratne preč. Real stráca na prvú Barcelonu už priepastných 13 bodov, pričom treba poukázať na to, že Barcelona ešte ani raz neprehrala a body stratila len pri remíze práve s Realom.

REAL MADRID:
Pusinky včera stratili ďalšie dôležité dva body, keď len remizovali s Espanyolom na domácej pôde 2:2. Pozícia Josého Mourinha na lavičke Pusiniek je tak podľa niektorých španielskych novinárov ešte viac ohrozená. Ak by Mourinho dostal po sezóne „padáka” nahradiť by ho vraj mohol Francúz Arséne Wenger, s ktorým po sezóne už údajne nepočítajú v Arsenale.

GRANADA
: 29-ročný útočník Granady Antonio Floro Flores sa v tejto sezóne neteší príliš dobrej forme, keď v 10 zápasoch, na ktoré nastúpil, strelil len jediný gól. Mužstvo tak s jeho výkonmi nie je spokojné a vraj už v zime Granadu opustí. Záujem o jeho služby prejavil taliansky Janov, kde už v minulosti pôsobil.