Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.12.)

pondelok, 17. december 2012 12:49 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (17.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Nedávno sme vás informovali o tom, že Arséne Wenger možno skončí na lavičke Arsenalu, kde by ho mohol podľa špekulácií britských médií nahradiť Pep Guardiola. Wenger by si však prácu nemusel hľadať príliš dlho, dokonca by údajne mohol nahradiť Josého Mourinha na lavičke Realu Madrid.

MANCHESTER UNITED & EVERTON:
Alex Ferguson pomaly uvažuje nad tým, kto by ho mohol v budúcnosti nahradiť na lavičke Manchestru United. Nedávno poukázal na Josého Mourinha a teraz vyhlásil, že jeho nástupcom by mohol byť aj súčasný tréner Evertonu David Moyes.

LIVERPOOL:
Keď sa obranca Janova Andreas Granqvist dopočul, že o jeho služby prejavil záujem Liverpool, údajne sa veľmi radoval a odkázal, že by sa prestupu na Anfield Road v žiadnom prípade nebránil.

Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>


LIVERPOOL & EVERTON:
Oba liverpoolske tímy by chceli angažovať z Birminghamu nádejného 19-ročného brankára Jacka Butlanda. Vedenie druholigového anglického klubu však odkazuje, že jeho cena bude poriadne vysoká.

NEWCASTLE & LIVERPOOL:
Senegalský útočník Demba Ba, ktorý je v centre pozornosti Liverpoolu, sa nechal počuť, že prestúpi len do klubu, ktorý mu ponúkne týždenný plat v minimálnej výške 90 tisíc libier.

CHELSEA:
O kmeňového hráča Chelsea Londýn brankára Thibauta Courtiosa, ktorý momentálne hosťuje v Atléticu Madrid, údajne prejavila záujem Barcelona, ktorá by sa s Chelsea rada dohodla na prestupových podmienkach.

QUEENS PARK RANGERS:
V 17.kole sa podarilo QPR po prvýkrát v sezóne vyhrať a podľa obrancu Armanda Traoreho má na tom najväčšiu zásluhu nový tréner Harry Redknapp, ktorý dodal svojim zverencom toľko potrebnú sebadôveru.

WEST HAM UNITED:
V hľadáčiku West Hamu sa ocitol 25-ročný rakúsky útočník VfB Stuttgart Martin Harnik. Autor deviatich tohtosezónnych gólov by mohol vyjsť pokladnicu anglického klubu na vyše 10 miliónov eur.