Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.12.)

streda, 19. december 2012 13:21 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (19.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Na stránkach anglických a španielskych futbalových médií sa objavila fáma, podľa ktorej prebehlo osobne stretnutie Pepa Guardiolu s trénerom Manchestru United Alexom Fergusonom, ktorý by bol rád, keby ho Guardiola v dohľadnej budúcnosti nahradil na lavičke Červených Diablov.

LIVERPOOL & TOTTENHAM & BLACKPOOL:
Anglický reprezentant do 21 rokov Thomas Ince, ktorý je synom bývalého skvelého hráča Manchestru United Paula Inceho, je v hľadáčiku až siedmich tímov anglickej Premier League. Britské periodika informovali, že hlavnými kandidátmi na jeho získanie sú aktuálne Liverpool a Tottenham.

LIVERPOOL:
V britskej tlači sa objavila správa, podľa ktorej by mal Raheem Sterling v najbližších dňoch podpísať s The Reds zmluvu s platnosťou až do konca sezóny 2017/2018. Záujemcovia o jeho služby si tak zrejme budú musieť naňho nechať zájsť chuť.

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

LIVERPOOL & CHELSEA:
Podľa denníku Sun je Daniele Sturridge už jednou nohou hráčom Liverpoolu. Nie je tajomstvom, že tento mladý anglický útočník chce Chelsea v zime opustiť.

LIVERPOOL & CHELSEA:
27-ročný útočník Bafetimbi Gomis v službách francúzskeho Lyonu priznal, že ho teší záujem anglických klubov a rád by v zime do Premier League prestúpil. O Gomisa, ktorý strelil v tejto sezóne 15 gólov v 27 stretnutiach, sa vraj zaujíma najmä Liverpool a Chelsea.

CHELSEA:
Frank Lampard možno odíde zo Stamford Bridge už počas januárového prestupového termínu. Naznačil to kormidelník FC Chelsea Rafael Benitez. 34-ročný stredopoliar je v hľadáčiku viacerých klubov no najčastejšie sa spomína Queens Park Rangers a francúzske Monako.

ARSENAL
: Gunners sa podľa najnovších správ stále snažia získať zo Schalke 04 útočníka Jaana-Klaasa Huntelaara a momentálne prebiehajú medzi oboma klubmi neoficiálne rokovania o jeho plate a prestupovej čiastke. Či ide o pravdivú informáciu je minimálne otázne, lebo Schalke pred pár týždňami Huntelaarov odchod na Emirates Stadium vylúčilo.

NEWCASTLE
: Útočník Olympique Marseille Loic Rémy v jednom z nedávnych rozhovorov priznal, že svoj zimný odchod z Ligue 1 úplne nevylučuje. Rémy je podľa médií najbližšie k Newcastlu, no záujem o jeho služby prejavil aj Tottenham, či Chelsea.

READING
: V hľadáčiku Readingu sú hneď dve zvučné ruské mena. Posledný tím Premier League by sa v zime rád posilnil o ruského reprezentanta Andreja Aršavina z Arsenalu Londýn a jeho krajana z Lokomotivu Moskva Romana Pavljučenka.