Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.12.)

streda, 19. december 2012 13:23 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.12.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Katalánska Barcelona na dnes zrušila všetky mediálne aktivity, no takmer všetci očakávajú tlačovú konferenciu, na ktorej by malo vedenie Blaugranas oznámiť, že Titovi Vilanovovi sa vrátila rakovina a tak odstupuje z pozície trénera Barcelony. Viac informácii vám prinesieme behom dnešného dňa.

BARCELONA:
Taliansky Sky Sport Italia nás informuje o tom, že vedenie “Starej Dámy“ sa rozhodlo získať cez zimu útočníka Barcelony Davida Villu na polročné hosťovanie. Barcelona však s najväčšou pravdepodobnosťou na takúto ponuku povie nie.

BARCELONA: V najbližších dňoch by mal Lionel Messi podpísať novú zmluvu s katalánskym veľkoklubom a polepšiť by si mal aj finančne. Španielske média tvrdia, že Argentínčan by mal po podpise nového kontraktu zarábať až 16 miliónov eur ročne.

Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>

BARCELONA
: Podľa informácii španielskej stanice RAC1 sa Eric Abidal čoskoro vráti k svojim spoluhráčom. Lekári Barcelony totiž Abidalovi dali povolenie znova hrať a tak by sme francúzskeho obrancu mohli už čoskoro vidieť aj v súťažnom zápase.

BARCELONA
: Podľa trénera španielskej reprezentácie Vincenta Del Bosqueho by mal Zlatú loptu získať Andrés Iniesta, ktorý podľa jeho slov predvádza nepretržite úžasné výkony, či už v barcelonskom alebo španielskom drese.
 
REAL MADRID
:  Nielen José Mourinho a Cristiano Ronaldo sú médiami nepretržite spájaní s prestupom do Paris Saint Germain. Francúzsky veľkoklub si vraj robí zálusk aj na Karima Benzemu, no reprezentant tejto krajiny vyhlásil, že o žiadnom záujme Parížanov nevie.

VALENCIA: O záložníka Valencie Sophianeho Feghouliho sa zaujíma viacero európskych klubov na čele s Liverpoolom. Ako sa však zdá 22- ročný Feghouli ostane aj v budúcnosti hráčom Netopierov, keďže plánuje predĺžiť zmluvu až do roku 2014. Feghouli by si mal výrazne finančne prilepšiť.