Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.12.)

štvrtok, 20. december 2012 13:32 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (20.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arsenal je zatiaľ neúspešný čo sa týka rokovaní o predĺžení zmluvy s Theom Walcottom. V prípade ostatných hráčov sa mu však zadarilo, keďže včera úspešné predĺžil kontrakty s päticou mladých talentov – Jackom Wilshereom, Gibbsom, Oxlade-Chamberlainom, Ramseym a Jenkinsonom.

ARSENAL:
Dnes pred obedom sa Arsenal podobne ako Manchester United dozvedel meno svojho súpera v osemfinále Ligy majstrov. Gunners narazia v marci na náročného protivníka v podobe finalistu z minulého ročníka Champions League Bayernu Mníchov. Všetky osemfinálové dvojice Ligy majstrov nájdete tu >>>

MANCHESTER UNITED:
Červení Diabli, ktorí si zabezpečili postup do osemfinále Ligy majstrov už po štyroch kolách základnej skupiny, nemohli do osemfinále dostať nepríjemnejšieho súpera. Dnešný žreb vo švajčiarskom Nyone im prisúdil kráľovský Real Madrid. Šláger týchto dvoch veľkoklubov, v ktorom narazí Cristiano Ronaldo na svoj bývalý klub, bude dozaista najsledovanejším osemfinálovým súbojom za posledné roky. Osemfinálové dvojcie LM nájdete tu >>>

Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER CITY:
Vo zvyšnom nabitom decembrovom programe Premier League nebude môcť tréner Roberto Mancini počítať so službami Samira Nasriho, ktorý si poranil triesla a do hry sa podľa doktorov nezapojí skôr ako v novom roku.

MANCHESTER CITY:
Mario Balotelli sa rozhodol, že stiahne svoje odvolanie proti pokute, ktorú dostal od vedenia Citizens za viacnásobné porušenie disciplíny. Taliansky útočník tak zaplatí do pokladne klubu 340 tisíc libier.

LIVERPOOL & NEWCASTLE
: Tréner The Reds Brendan Rodgers podľa Daily Star už nepočíta so službami Andyho Carrolla, ktorý momentálne hosťuje vo West Hame.  Očakáva sa preto, že sa ho pokúsi kúpiť Newcastle, kde sa z neho stala hviezda. Straky svoj záujem o služby anglického útočníka prízvukovali už dávnejšie.

LIVERPOOL  & CHELSEA:
Hoci sa prestup Daniela Sturridgea z Chelsea do Liverpoolu považuje už za hotovú vec anglické periodiká dnes informovali, že celý transfer môže stroskotať na hráčovom agentovi, ktorý požaduje za sprostredkovanie tohto prestupu viac peňazí, ako sú mu ochotní ponúknuť.

CHELSEA:
The Blues včera odohrali zápas ligového pohára proti Leedsu, v ktorom vyhrali presvedčivo 5:1. Tréner Benitez po  stretnutí neskrýval radosť, keď vyhlásil, že výkon jeho zverencov bol fantastický.

TOTTENHAM:
Do zostavy Spurs sa vracia kľúčový hráč mužstva Gareth Bale, ktorý si doliečil poranený stehenný sval. Rýchlonohý waleský záložník by mal zasiahnuť už do víkendového zápasu proti Stoke.

QUEENS PARK RANGERS:
Londýnski QPR sa potrebujú cez zimu posilniť a v súvislosti s ich tímom sa každý deň spomína nové zaujímavé meno. Podľa francúzskych periodík je na odchode z Lille Salomon Kalou a práve on by mohol v zime posilniť mužstvo Harryho Redknappa.