Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.12.)

piatok, 21. december 2012 14:42 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (21.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

NEWCASTLE: Tréner Newcastlu Alan Pardew priznal, že sa obáva odchodu svojho hviezdneho útočníka Demba Ba počas januárového prestupového termínu. Newcastle má totiž so senegalským kanonierom nešťastne riešený kontrakt, keď hociktorý iný klub ho môže kúpiť už za sedem miliónov libier ak bude Ba s prestupom súhlasiť. Jeho trhová hodnota je však podstatne vyššia.

NEWCASTLE:
Pravdepodobný odchod Demba Ba chce Newcastle kompenzovať získaním útočníka Marseille Loica Rémyho, za ktorého by mali podľa anglických plátkov zaplatiť Straky okolo 10 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED:
Napriek tomu, že Alex Ferguson vyhlásil, že Manchester United nebude vyvíjať počas januára na prestupovom trhu žiadnu aktivitu, niektoré média naďalej špekulujú o možných posilách pre tím z Old Traffordu. Najnovšia hovorí o tom, že Alex Ferguson chce kúpiť z Benficy Lisabon Ezequiela Garaya za 15 miliónov libier.

Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER UNITED:
Podľa denníku Daily Mail je súčasná sezóna zrejme poslednou pre dvojicu veteránov Manchestru United Paula Scholesa a Ryana Giggsa. 

LIVERPOL & NEWCASTLE & TOTTENHAM:
V hľadáčiku troch anglických klubov Liverpoolu, Newcastle a Tottenhamu sa ocitol krídelník francúzskeho Lyonu Michel Bastos. Odhadovaná cena brazílskeho 29-ročného rodáka z Pelotasu, ktorý v tejto sezóne odohral 10 zápasov s bilanciou 5 gólov a jednej asistencie, sa odhaduje na 10 miliónov eur.

LIVERPOOL
: Anglické média včera informovali o tom, že Liverpool dojednal s Blackpoolom prestup Thomasa Incea na Anfield Road. Na tieto fámy však neskôr reagovalo vedenie Blackpoolu, ktoré oznámilo, že to nie je pravda a ak Ince z klubu odíde bude to pre Liverpool poriadne drahé.

LIVERPOOL & CHELSA:
Očakávaný prestup Daniela Sturridgea z Chelsea do Liverpoolu nevylúčil ani tréner The Blues Rafale Benitez.

ARSENAL & WEST HAM:
V hľadáčiku West Hamu sa ocitol útočník Marouane Chamakh z Arsenalu, ktorý sa dlhodobo nevie pod taktovkou Arséneho Wengera výraznejšie presadiť.

MANCHESTER CITY:
Defenzívny záložník Manchestru City Jack Rodwell bude mužstvu Roberta Manciniho chýbať minimálne do konca tohto kalendárneho roku. Mladému stredopoliarovi sa obnovilo zranenie stehenného svalu.