Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.12.)

sobota, 22. december 2012 11:23 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (22.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson poprel špekulácie britskej tlače, podľa ktorej je táto sezóna pre Paula Scholesa, Ryana Giggsa a Ria Ferdinanda poslednou na Old Trafforde. Viac informácií nájdete tu >>>

MANCHESTER CITY: Tréner Citizens Roberto Mancini oznámil, že Mario Balotelli si zaslúži od neho ďalšiu šancu a tak mu dá priestor na trávniku v zápase s Readingom. Taliansky útočník však do tohto duelu napokon asi nezasiahne, lebo ho skolila chrípka.

QUEENS PARK RANGERS: Tréner QPR Harry Redknapp potvrdil novinárom, že sa zaujíma o služby útočníka Nicolasa Anelku, ktorý je na odchode z čínskeho klubu Šanghaj Shenhua. Problémom by však mohli byť vysoké platové požiadavky francúzskeho kanoniera.

NEWCASTLE:
Tréner Newcastlu Alan Pardrew potvrdil novinárom, že Straky budú na prestupovom januárovom trhu mimoriadne aktívne a možno kúpia až troch nových hráčov. Mužstvo však s veľkou pravdepodobnosťou opustí útočník Demba Ba.

Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>


NEWCASTLE: Prezident Olympique Marseille sa nechal počuť, že Loica Rémyho pustí do Newcasltu len v prípade ponuky vo výške 15 miliónov libier. 

EVERTON: Kormidelník Evertonu David Moyes prekvapujúco vyhlásil, že by v budúcnosti rád trénoval nejaké mužstvo z nemeckej Bundesligy. V súvislosti s Moyesom sa v poslednej dobe spája aj angažmán v Manchestri United, lebo Alex Ferguson povedal, že si ho vie predstaviť na Old Trafforde po tom ako sa on rozhodne pre koniec na lavičke Red Devils.

LIVERPOOL: Fanúšikovia The Reds si môžu vydýchnuť. Fámy o odchode Raheema Sterlinga neboli napokon pravdivé a mladý 18-ročný útočník, ktorého mnohí považujú za najväčší talent Liverpoolu od čias Stevena Gerrarda, včera podpísal s klubom novú zmluvu. Podľa neoficiálnych informácií by mal mať nový kontrakt platnosť až do konca sezóny 2017/2018.

ARSENAL: Podľa plátku Daily Mail sa ocitol v hľadáčiku Arséneho Wengera útočník Barcelony David Villa. Nepochybne by išlo o prestupovú senzáciu, ktorej sa však veľké nádeje nedávajú.

CHELSEA: Vyzerá to tak, že dni Franka Lamparda sú v Chelsea spočítané, keď samotný tréner The Blues Rafa Benitez nedávno priznal, že nevie či Lampard ostane na Stamford Bridge počas januárového prestupového termínu. S 34-ročným stredopoliarom sa čoraz častejšie spája angažmán v LA Galaxy, kde by mal nahradiť odchádzajúceho Davida Beckhama.