Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.12.)

sobota, 22. december 2012 11:40 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Španielsky denník Marca dnes prišiel s informáciou, podľa ktorej David Villa v zime možno opustí Barcelonu. Katalánci vraj požadujú za španielskeho kanoniera 15 miliónov eur. O 31-ročného Villu sa podľa anglickej tlače zaujíma Arsenal Londýn.

BARCELONA: Barcelona sa v dnešnom zápase proti Valladolidu bude musieť zaobísť bez služieb Adriana Coreiu a Alexa Songa, keďže brazílsky obranca má problémy to stehenným svalom a Song má zas poranené koleno.

REAL MADRID: Rezerva kráľovského veľkoklubu skrýva vo svojich radoch veľký talent v podobe mladého ruského útočníka Denisa Čeryševa. Jeho skvelé výkony si všimli aj kluby z jeho rodnej zeme, keď najväčší záujem o Čeryševa prejavil Zenit Petrohrad a CSKA Moskva. Oba kluby vraj ponúkajú Pusinkám milióny eur, no Real odchod tohto mladíka rezolútne odmieta.

Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>


REAL MADRID: Kormidelník Realu Madrid José Mourinho sa pre média vyjadril, že odchod brazílskeho záložníka Kaká zo Santiago Bernabeu je cez januárový prestupový termín veľmi nepravdepodobný. Mourinho však dodal, že prípadný transfer bývalého najlepšieho hráča planéty by sa mohol zrealizovať v lete 2013.

MALAGA: Andalúzsky klub dostal od futbalovej organizácie UEFA naozaj nepríjemný darček k Vianociam. Európska futbalová organizácia potrestala Malagu za nevyplatené dlhy voči hráčom a daňovému úradu zákazom štartu v európskych pohároch na jeden rok. Znamená to, že ak sa Malaga v tejto sezóne umiestni v tabuľke na pozíciach, ktoré jej zaručia postup do Ligy majstrov, alebo Európskej ligy, tejto súťaže sa nezúčastni a nahradí ju tím, ktorý bude pod ňou. Ak klub nesplatí svoj dlh do 31.marca 2013 trest sa predĺži až na dva roky. 

MALAGA: Podľa informácii denníka AS by sa mal záložník Malagy Joaquín dočkať čoskoro novej zmluvy. 31-ročný záložník sa plánuje s klubom dohodnúť na ročnom predĺžení súčasného kontraktu, ktorý konči už po tejto sezóne.

GRANADA:
Granade bude v dnešnom zápase proti Osasune chýbať jedna z najväčších opôr mužstva brankár Toňo, ktorý si nestihol doliečiť svoje svalové zranenie.