Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.12.)

nedeľa, 23. december 2012 13:23 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (23.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Britskými periodikami prebehla zaujímavá správa, s ktorou ako prvý prišiel plátok Sun on Sunday. Ten tvrdí, že Cristiano Ronaldo by sa po tejto sezóne rád vrátil do Manchestru United, pokiaľ by si ho United mohli dovoliť angažovať.

MANCHESTER CITY:
Napriek tomu, že majiteľ AC Miláno Silvio Berlusconi pred pár dňami oznámil, že angažovanie Maria Balotelliho nepripadá v úvahu, lebo klub musí šetriť, tento oznam akoby obišiel britskú tlač, ktorá včera špekulovala o tom, že AC plánuje za Balotelliho ponúknuť 20 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
97 miliónov libier vraj chce ponúknuť Manchester City brazílskemu Santosu za služby jeho najväčšej hviezdy Neymara. Pravdivosti tejto špekulácie aj vzhľadom na spomínanú sumu sa dá však veriť len veľmi ťažko.

CHELSEA
: Vedenie Chelsea je mimoriadne spokojné s výkonmi španiela Juana Matu a už teraz mu pripravuje nový viacročný kontrakt. Matova súčasná zmluva pritom končí až o tri roky.

Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

CHELSEA & LIVERPOOL:
Daniele Sturridge by mal podľa anglických médií zajtra odcestovať do Liverpoolu, kde by sa mal podrobiť lekárskej prehliadke u doktorov The Reds. Pokiaľ prebehne obligátna kontrola bez problémov Sturridge by mohol už na začiatku januára do Liverpoolu prestúpiť.

LIVERPOOL:
Tréner The Reds Brendan Rodgers pochválil výkony Stewarta Downinga, ktorý bol ešte nedávno na Anfield Road odpisovaný na vedľajšiu koľaj a jeho januárový odchod z tímu bol takmer istou vecou. Rodgers teraz poznamenal, že s Downingom určite počíta a nikam neodíde.

LIVERPOOL:
Brendan Rodgers pred blížiacim sa prestupovým termínom poznamenal, že klub nebude robiť žiadne prehnané nákupy. Chce sa zamerať najmä na hráčov, ktorí sú hladní po úspechu a sú pripravení urobiť preň čokoľvek.

NEWCASTLE:
Avizovaný prestup Loica Rémyho z Olympique Marseille do Newcastlu sa napokon zrejme nezrealizuje. Vyhlásil to prezident francúzskeho klubu Vincent Labrune, ktorý odchod Rémyho vylúčil.

QUEENS PARK RANGERS:
Harry Redknapp po včerajšej prehre s Newcastlom vyhlásil, že niektorí jeho zverenci zarábajú v Queen Parku viac peňazí ako by si vzhľadom na ich výkony zaslúžili. Redknapp tiež poznamenal, že napríklad nevýrazný Bosinwga zarába viac ako ktorýkoľvek hráč Tottenhamu čo sa mu vôbec nepozdáva.