Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.)

streda, 26. december 2012 11:08 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.



TOTTENHAM:
Wesley Sneijder s veľkou pravdepodobnosťou v zime zmení kabát. O služby holandského špílmachra, ktorý sa pre prieťahy s Interom Miláno v poslednej dobe ani nezapája do hry, prejavil záujem najnovšie Tottenham Hotspur.

MANCHESTER CITY: Ku špekuláciám týkajúcim sa prestupu Maria Balotelliho z Manchestru City do AC Miláno sa vyjadril tréner Rossoneri Massimilano Allegri, ktorý vyhlásil, že nerád hovorí o podobných fámach, lebo Balotelli je stále hráčom Citizens.

CHELSEA: V britskej tlači sa objavila informácia, podľa ktorej vedenie The Blues oznámilo Frankovi Lampardovi, aby si začal hľadať nový klub. Chelsea ho chce totiž predať už v zime, aby zaňho získala nejaké peniaze (po sezóne mu končí kontrakt). Roman Abramovič vraj nepočíta už ani so službami Johna Terryho.

CHELSEA: Branislav Ivanovič bol za výborné výkony v drese reprezentácie a najmä Chelsea Londýn vyhlásený za najlepšieho srbského futbalistu roku 2012.

CHELSEA: Po Arsenale je ďalším londýnskym klubom, ktorý lanári útočníka Barcelony Davida Villu, londýnska Chelsea. Roman Abramovič má vraj na jeho kúpu pripravených 12 miliónov libier.

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

ARSENAL & READING: Veľmi reálne sa javí prestup ruského reprezentanta Andreja Aršavina z Arsenalu do Readingu. Stredopoliar, ktorý v tejto sezóne neodohral za Gunners v lige ani minútu, by mohol Reading posilniť za 4 až 5 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Počas zranenia Nemanju Vidiča skúsený stopér Rio Ferdinand potvrdil, že je stále skvelým obrancom a Manchester United  mu preto plánuje ponúknuť novú zmluvu. Špekulácie o jeho odchode z Old Traffordu tak zrejme neboli založené na pravde.

QUEENS PARK RANGERS:
Adel Taarabt patrí medzi hŕstku hráčov Queens Park Rangers, na ktorých výkonnosť nemôžu fanúšikovia a ani tréner Harry Redknapp povedať krivého slova. O služby marockého záložníka preto rastie záujem a najnovšie sa hovorí o interese AC Miláno. Taarabt sa však nechal počuť, že by najradšej prestúpil do Manchestru United.

QUEENS PARK RANGERS:
V hľadáčiku Harryho Redknappa sa objavilo aj meno senegalského útočníka Demba Ba z Newcastlu United. Ten je podľa klauzuly zo zmluvy so Strakami k dispozícií už za 7 miliónov libier, pochopiteľne však musí s transferom súhlasiť. Preto je veľmi otázne, či by Ba chcel prestúpiť do predposledného tímu Premier League, keď o jeho služby prejavili záujem aj Liverpool a Arsenal.