Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.12.)

štvrtok, 27. december 2012 14:29 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (27.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

NEWCASTLE: Senegalský útočník v službách Newcastlu United Demba Ba ešte nevie, či v januári opustí mužstvo Strák. Hoci sa nedávno vyjadril, že pôsobenie v Arsenale, ktorý sa oňho zaujíma, je preňho lákavé, teraz oznámil, že zatiaľ žiadne rokovania o prestupe neprebiehajú a tak nevie, či v zime zmení dres. 

MANCHESTER CITY:
Brazílčan Neymar podľa najnovších informácií určite v dohľadnej dobe neopustí Santos a tak jeho prestup do Manchestru City nie je reálny.

MANCHESTER UNITED:
Rio Ferdinand priznal, že ho potešili slova chvály od Alexa Fergusona. Zároveň však dodal, že o tom či predĺži s United zmluvu alebo nie sa rozhodne až na základne svojej formy v januárovom prestupovom období.

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

MANCHESTER UNITED: Špekulácií týkajúcich sa odchodu Cristiana Ronalda z Realu Madrid neubúda, práve naopak. Stále je hlavným kandidátom na jeho získanie Manchester United. Viac informácií tu >>>

MANCHESTER UNITED:
Wayne Rooney chýbal včera na súpiske Manchestru United v zápase proti Newcastlu (4:3) pre poranenie kolena. Vyšetrenia ukázali, že koleno, ktoré si zranil počas tréningu, vyradí kanoniera Červených Diablov z hry aspoň na 3 týždne.

TOTTENHAM:
41-ročný brankár Spurs Brad Friedel je pripravený podpísať s klubom novú zmluvu, podľa ktorej by mal spojiť svoju budúcnosť s tímom z White Hart Lane minimálne do konca sezóny 2013/2014.

WEST BROMWICH
: V 19.kole nebude môcť West Bromwich proti Manchestru United počítať pre rôzne zranenia so službami Jonasa Olssona, Gorana Popova, Youssoufa Mulumbu a Cladia Yacoba.

LIVERPOOL
: Po včerajšej prehre Liverpoolu na pôde Stoke (3:1) vyhlásil tréner The Reds Brendan Rodgers, že za predvedený výkon si jeho mužstvo rozhodne žiadne body nezaslúžilo.

SWANSEA:
Britské média si urobili včera predčasný prvý apríl, keď informovali o možnom prestupe Davida Villu z Barcelony do Swansea City. Tieto špekulácie okamžite poprel tréner Swansea Michael Laudrup, ktorý ich doslova vysmial.