Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.12.)

sobota, 29. december 2012 11:48 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (29.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

rinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL & MANCHESTER UNITED: Podľa plátku Daily Mirror je Arséne Wenger pripravený v januári učiniť oficiálnu ponuku za portugalského krídelníka Naniho z Manchestru United.

ARSENAL
: Arséne Wenger oznámil novinárom, že stále existuje šanca na Hernyho hosťovanie v Arsenale. Francúzsky útočník určite príde do Londýna a bude sa s klubom pripravovať na tréningoch. Či však zasiahne aj do hry v súťažných zápasoch je zatiaľ otázne.

CHELSEA
: V hľadáčiku skautov FC Chelsea sa ocitol hrotový útočník Sevilly Alvaro Negredo. 12-násobný španielsky reprezentant prežíva vynikajúcu sezónu, keď v 16 zápasoch strelil už 10 gólov a na jeden prihral. Jeho trhová hodnota sa odhaduje na 15 až 20 miliónov eur.  

EVERTON
: Agent Johna Heitingu Rob Jansen informoval, že jeho klient s veľkou pravdepodobnosťou v zimnom prestupovom termíne opustí Everton. Holandský stopér totiž nie je spokojný so svojou momentálnou pozíciou  v tíme Davida Moyesa, keď väčšinou len vysedáva na striedačke.

EVERTON
: Kormidelník Evertonu David Moyes vyhlásil, že v zimnom prestupovom termíne neočakáva príchod žiadnych nových posíl, zároveň však nemá v pláne ani nikoho predávať. V súvislosti s odchodom z liverpoolskeho celku sa najčastejšie spomína hviezdny Belgičan Marouane Fellaini.

LIVERPOOL & EVERTON & SOUTHAMPTON:
Riaditeľ Birmingham City Peter Pannu informoval, že prebiehajú rokovania s Liverpoolom o predaji nádejného brankára Jacka Butlanda. Pannu zároveň vyhlásil, že o služby Butlanda prejavili záujem aj Everton a Southampton.

TOTTENHAM:
Gareth Bale podľa informácií zo zákulisia Spurs nie je na predaj a v zimnom prestupovom termíne do Realu Madrid stopercentne neprestúpi.  

QUEENS PARK RANGERS:
Harry Redknapp priznal, že jeho mužstvo sa potrebuje cez zimu posilniť, avšak krotí vášne fanúšikov a odkazuje im, že rozhodne nebude nakupovať len preto, aby minul peniaze. Každý príchod musí byť dokonale premyslený a prídu len hráči, ktorí budú pre tím skutočným prínosom.

OSTATNÉ:
Podľa španielskeho plátku El Mundo Deportivo sa Pep Guardiola rozhodol, že svoju budúcnosť spojí s istým anglickým klubom. Či by však malo ísť o Chelsea, Manchester City, alebo nebodaj Manchester United španielsky plátok nekonkretizoval.