Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.)

nedeľa, 30. december 2012 13:34 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson opakovane vyhlásil, že v zimnom prestupovom termíne neplánuje Manchester United žiadne nákupy. Ferguson to odôvodňuje tým, že súčasný káder Červených Diablov je dostatočne kvalitný a nepotrebuje posilniť žiadny post.

MANCHESTER UNITED & ARSENAL:
Zdroje blízke Manchestru United tvrdia, že Alex Ferguson stále počíta so službami krídelníka Naniho a v zime ho určite nepredá. O portugalského reprezentanta prejavili záujem viaceré bohaté kluby na čele so Zenitom Petrohad. V poslednej dobe sa však spomínal najmä interes Arsenalu.

MANCHESTER UNITED:
Defenzívna hviezda francúzskeho Montpellieru Mapou Yanga M’Biwa vyhlásil, že by si v budúcnosti rád zahral za Manchester United.
ARSENAL: Theo Walcott včera strelil Newcastle hetrik a jeho trhová hodnota po fantastickom výkone opäť narástla. Arsenal plánuje spraviť všetko preto, aby sa mu podarilo ešte pred otvorením prestupového trhu podpísať Walcotta na ďalšie obdobie.

Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

MANCHESTER CITY:
Podľa informácií britskej tlače sa Manchester City pokúsi v zime predať obrancu Joleona Lescotta. Citizens by zaňho chceli získať aspoň 8 miliónov libier.

CHELSEA:
O služby obrancu Ashleyho Colea sa podľa najnovších správ začal zaujímať Real Madrid. Cole bol doteraz najmä v centre pozornosti Paris Saint Germain, ktorý trénuje Carlo Ancelotti, ktorý ho viedol aj počas anabázy v Chelsea.

TOTTENHAM & SUNDERLAND:
Kormidelník Tottenhamu André Villas-Boas vylúčil možnosť trvalého prestupu záložníka Dannyho Rosea do Sunderlandu, kde teraz hosťuje. Boas vyhlásil, že Rose má veľký potenciál a Spurs oňho určite nechcú prísť.

TOTTENHAM
: Podľa britskej tlače stanovil Tottenham trhovú hodnotu Garetha Balea na 60 miliónov libier. Bale by mal opustiť White Hart Lane až v letnom prestupovom období, pretože Villas-Boas jeho odchod v priebehu tejto sezóny vylúčil.

SUNDERLAND
: Mužstvo Sunderlandu by mohlo v úvode roku využiť služby Tima Cahilla, ktorý plánuje zamieriť do Premier League na hosťovanie počas prestávky v americkej MLS, kde háji farby New Yorku Red Bulls. Cahill odišiel do USA z Evertonu.

NEWCASTLE
: O nový štatistický rekord sa postaralo mužstvo Newcastle United. Žiadnemu inému tímu v histórií ligy sa totiž nepodarilo streliť v dvoch zápasoch po sebe tri góly a tieto zápasy napokon prehrať. Straky najprv prehrali s Manchestrom United 4:3, aby včera podľahli Arsenalu až 7:3. Pritom v oboch zápasoch bol stav aj priebeh duelu dlho vyrovnaný.

WEST HAM
: Vedenie West Hamu United je spokojné so službami hlavného trénera Sama Allardyceho, ktorému chce už v dohľadnej dobe ponúknuť nový kontrakt.