Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.1.)

utorok, 1. január 2013 12:36 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (1.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Nečakaným záujemcom o služby Wesleyho Sneijdera je podľa anglickej tlače FC Liverpool, ktorý zaňho už mal učiniť oficiálnu ponuku. V súvislosti so Sneijderom bol nedávno spomínaný Tottenham, táto fáma sa však neskôr dementovala.

LIVERPOOL & QUEENS PARK RANGERS:
Harry Redknapp podľa britskej tlače prejavil záujem o stredopoliara Liverpoolu Joea Colea. Ten sa v Liverpoole dlhodobo nevie výraznejšie presadiť, v minulej sezóne dokonca hosťoval  z tohto dôvodu v Lille. 

CHELSEA
: Kevin de Bruyne, ktorý hosťuje v Brémach by sa mal podľa jeho agenta po sezóne vrátiť naspäť do Chelsea, ktorá má stále oňho záujem. O služby belgického záložníka prejavili záujem viaceré nemecké kluby na čele s Wolfsburgom.

CHELSEA
: Frank Lampard prezradil novinárom, že napriek dvom gólom, ktoré strelil Evertonu, neprebehli medzi nim a vedením Chelsea žiadne rokovania o novom kontrakte. Jeho odchod zo Stamford Bridge je tak stále veľmi reálny.

CHELSEA & NEWCASTLE:
Anglický bulvárny plátok The Sun informoval, že Demba Ba v predposledný deň roku 2012 absolvoval schôdzku s predstaviteľmi Chelsea, kde by mal v januári prestúpiť.

CHELSEA:
Nádejný Marko Marin, ktorý prišiel pred sezónou do Chelsea z Werderu Brémy, požiadal vedenie The Blues, aby ho poslali na hosťovanie. Nemeckému ofenzívnemu záložníkovi, ktorému sa predpovedá hviezdna budúcnosť,  v tejto sezóne silne chýba herná prax.

MANCHESTER CITY:
Fámy o tom, že Joleon Lescott v zime opustí Manchester City neboli založené na pravde. Oznámil to tréner City Roberto Mancini, ktorý povedal, že nemá k dispozícií dostatočne široký káder a preto si odchod hráčov dovoliť teraz nemôže.

TOTTENHAM:
Taliansky brankár Carlo Cudicini, ktorý sa po príchode Huga Llorisa stal v Tottenhame až brankárskou trojkou opúšťa White Hart Lane a mieri do USA, kde bude hájiť farby LA Galaxy.

ARSENAL
: V hľadáčiku predstaviteľov nemeckého Hannoveru sa ocitol stopér Arsenalu Johan Djourou, ktorý pre nedostatok herných príležitosti pod taktovkou Arséneho Wengera vyjadril túžbu zmeniť farby.

READING
: Novou posilou Readingu sa stáva bývalý kapitán Sportingu Lisabon Daniel Carrico. Ide o univerzálneho futbalistu, ktorý môže hrať v strede obrany, ale aj na poste záložníka.