Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.1.)

štvrtok, 3. január 2013 10:34 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (3.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA & NEWCASTLE: Kanonier Demba Ba sa na 99 percent stane novou posilou londýnskej Chelsea. Vyhlásil to kormidelník Newcastlu Alan Pardew, ktorý dodal, že želá senegalskému kanonierovi v Chelsea veľa úspechov.

CHELSEA
: Kormidelník The Blues Rafa Benitez informoval novinárov, že zranenie triesiel brankára Petra Čecha sa natiahne. Český brankár by sa mohol vrátiť do zostavy Chelsea až koncom tohto mesiaca.

NEWCASTLE
: Podľa aktuálnych informácií sa Newcastle United výrazne priblížil k získaniu francúzskeho reprezentanta Mathieua Debuchyho z Lille. Podľa trénera Strák Alana Pardewa je jeho prestup na spadnutie, Debuchy musí ešte predtým absolvovať v anglickom klube lekársku prehliadku.

MANCHESTER CITY:
Podľa bulvárneho anglického denníku The Sun má Manchester City nádej na získanie hviezdneho útočníka Neapolu Edisona Cavaniho. Trhová hodnota kanoniera SSC sa odhaduje na 30 miliónov eur.

LIVERPOOL & WEST HAM:
Veľmi nádejne vyzerá prestup Joea Colea z Liverpoolu do West Hamu United. Skúsený stredopoliar už odcestoval do Londýna, aby sa v novom klube podrobil lekárskej prehliadke. Cole sa tak zrejme po 9 rokoch vráti do klubu, v ktorom si vybudoval svoje renomé.

LIVERPOOL & CHELSEA: 
23-ročný talentovaný útočník Daniele Sturridge sa stal oficiálne novým hráčom FC Liverpool. Nádejný anglický forvard prestupuje na Anfield Road z londýnskej Chelsea za 12 miliónov eur.

LIVERPOOL
: Borussia Dortmund údajne plánuje opätovne získanie tureckého reprezentanta Nuriho Sahina, ktorého predala do Realu Madrid. Sahin medzitým prestúpil formou hosťovania do Liverpoolu, kde patrí ku kľúčovým hráčom.

ARSENAL: Skúsený obranca Gunners Sebastian Squillaci vyhlásil, že pre nedostatok herných príležitosti plánuje mužstvo Arsenalu opustiť. Ak sa jeho prestup nepodarí zrealizovať v januári Emirates Stadium opustí najneskôr cez leto 2013.

ARSENAL
: Podľa britskej tlače je Arséne Wenger pripravený zaplatiť 9 miliónov eur za služby Afriyieho Acquaha. Ide o 20-ročného defenzívneho záložníka Palerma, ktorý momentálne hosťuje v Parme.

TOTTENHAM:
Spurs sú podľa denníka Metro už len krôčik od získania nemeckého reprezentačného záložníka Lewisa Holtbyho zo Schalke 04.