Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1.)

štvrtok, 3. január 2013 15:59 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo je presvedčený, že José Mourinho je v Madride muž na správnom mieste a neexistuje v súčasnosti ideálnejší tréner pre Pusinky. Portugalčan zároveň dodal, že sa k téme podpisu novej zmluvy s Realom už nechce vyjadrovať.

REAL MADRID: Podľa najnovších špekulácii, ktoré priniesli španielsky denník Marca a AS sú dni Fabia Coentraa v Reale Madrid zrátané. Vedeniu Bieleho baletu vraj došli nervy po tom ako sa Portugalčan dostavil na novoročný tréning o hodinu neskôr. Toto oneskorenie nie je však Fabiovým prvým. Podľa informácii, ktoré sa dostali zo zákulisia klubu sa bude celá situácia riešiť finančným postihom.

BARCELONA: Necelé dva týždne po operácii rakovinového nádoru slinných žliaz sa Tito Vilanova vrátil ku klubu a už včera viedol svojich zverencov na tréningu.

BARCELONA: Najväčšia hviezda Barcelony Lionel Messi vyhlásil, že cieľom Barcelony v roku 2013 bude zisk všetkých dostupných klubových trofejí. 

ATLETICO MADRID:
Los Colchoneros majú podľa španielskych médií v pláne veľké posilňovanie. Novými tvárami mužstva Diega Simeoneho by mal byť útočník Leo Baptista z Raya Vallecana a ľavý obranca Guilherme Siqueira z Granady.

SEVILLA: Prvú zimnú posilu už stihla priviesť Sevilla, keď dnes doobeda podpísala zmluvu až do roku 2017 s 22 ročným krídelníkom Miroslavom Stevanovičom. Španielsky klub za Bosenského reprezentanta zaplatil 1,7 milióna eur Vojnovodine Novi Sad.

ATHLETICO BILBAO: Dnes vedenie baskického klubu informovalo, že útočník Fernando Llorente sa oficiálne dohaduje na podmienkach zmluvy s Juventusom Turín. “Stará Dáma“ by mala za urasteného útočníka zaplatiť Bilbau niečo okolo 7 miliónov eur.

VALENCIA: Záložník Valencie Sophiane Feghouli, ktorý bol spojovaný s odchodom do Premier League, upokojil fanúšikov Netopierov a vyhlásil, že sa teší na skorý podpis nového kontraktu so svojim súčasným zamestnávateľom.