Main Content

Xabi Alonso sa možno vráti do Premier League

piatok, 4. január 2013 08:59 | Autor: David Fanpl

Xabi Alonso sa možno vráti do Premier League
Xabi Alonso sa možno vráti do Premier League | zdroj: David Fanpl pre Sport7.sk

Xabi Alonso naznačil, že by sa mohol v budúcnosti vrátiť do Premier League. Španielsky internacionál má zmluvu na Santiago Bernabeu až do leta 2014, no už teraz sa špekuluje o jeho odchode.

Hlavým dôvodom týchto špekulácií je fakt, že Xabi nie je spokojný s dĺžkou novej zmluvy, ktorá obsahuje predĺženie kontraktu o 2 roky. 31-ročný stredopoliar by ju však rád predĺžil len o rok, čo v ňom vyvoláva isté znepokojenie. 

„Nemám poňatia čo sa bude diať. Ešte som sa nerozhodol o mojej budúcnosti. Zostal by som v Reale Madrid, no neviem, či mu budem môcť ponúknuť rovnaké výkony, aké predvádzam teraz. Uvidíme však, čo sa stane v nasledujúcich mesiacoch,“ povedal víťaz nedávnych Majstrovstiev Európy pre španielske médiá.

Hlavným uchádzačom o jeho služby by mal byť jeho bývalý zamestnávateľ FC Liverpool, ktorý ho predal pred tri a pol rokmi za 35 miliónov eur. Vedenie The Reds vyhlásilo, že by rado priviedlo späť do svojho kádru tohto skúseného stredopoliara. „Vždy je šanca, že sa vrátim do Premier League, kde som zažil dobré časy,“ dodal.