Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.1.)

sobota, 5. január 2013 14:00 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (5.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.1.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Kormidelník Gunners Arséne Wenger má v pláne získať peniaze predajom nadbytočných hráčov, ktoré by chcel vzápätí použiť na získanie hviezdneho útočníka Barcelony Davida Villu.

CHELSEA & NEWCASTLE:
Včera sa definitívne dotiahol prestup útočníka Demba Ba z Newcastlu do Chelsea. Senegalský útočník po prestupe na Stamford Bridge povedal, že je veľmi šťastný z príchodu do takého skvelého klubu a zároveň oznámil, že je pripravený hrať už vo víkendovom zápase The Blues v FA Cupe proti Southamptonu.

CHELSEA & SOUTHAMPTON:
Yossi Benayoun, ktorý sa pred pár dňami vrátil do Chelsea z hosťovania vo West Hame s najväčšou pravdepodobnosťou Stamford Bridge opäť opustí. Na spadnutie je totiž jeho hosťovanie v Southamptone.

MANCHESTER CITY: 
Vo včerajších večerných hodinách informoval Roberto Mancini, že fotografie, na ktorých je zachytená jeho potyčka s Mariom Balotellim zle vykresľujú celú situáciu, ktorá podľa jeho slov nebola vôbec taká vážna. Mancini zároveň povedal, že je pripravený dať Mariovi hoci aj 100 ďalších šancí.

MANCHESTER CITY & QUEENS PARK RANGERS
: Tréner QPR Harry Redknapp je podľa britskej tlače pripravený ponúknuť 8 miliónov libier za stopéra Manchestru City Joleona Lescotta.

TOTTENHAM: V
edenie Spurs informovalo, že sa dohodlo so Schalke 04 na prestupe nemeckého reprezentanta Lewisa Holtbyho. 22-ročný univerzálny záložník však ostane v tejto sezóne ešte v Schalke a anglický klub posilní až v lete.

WEST HAM & ARSENAL:
West Hamu sa po získaní Joea Colea z Liverpoolu podarilo priviesť do klubu ďalšie zaujímavé meno. Na polročné hosťovanie prichádza do tímu prehliadaný útočník Gunners Marouane Chamakh. Marocký kanonier bude chcieť dokázať, že Wenger robil chybu, keď mu nedal väčšiu šancu v Arsenale.

STOKE CITY:
O služby Michaela Owena, ktorý pred touto sezónou prestúpil do Stoke z Manchestru United, prejavil záujem austrálsky Perth Glory.

LIVERPOOL:
Vedenie The Reds oznámilo, že minimálne mesiac a pol nebude môcť počítať so službami obrancu Luisa Enriqueho, ktorý si poranil stehenný sval.

MANCHESTER UNITED
: Tréner Red Devils Alex Ferguson vyhlásil, že zranenie kolena Wanyea Rooneyho sa nelieči tak rýchlo ako sa predpokladalo a chýbať bude ešte minimálne dva týždne.